Beauty / Make-up
Make-up

Make-up remover op? 4 oplossingen die je al in huis hebt

Reageer 0

Als make-updragende vrouw kom je eens in de zoveel tijd voor het dilemma te staan: je make-upremover is op. Bijvoorbeeld als je laat thuis bent en de winkels al dicht zijn, omdat je dochter je laatste druppels heeft ingepikt of wanneer je onverwachts ergens anders gaat slapen. Iedereen weet dat je huid er niet beter op wordt als je met een gezicht vol make-up op slaapt, dus het moet en zal er toch af moeten. Vrees niet! Je kunt ook zelf make-up remover maken met een aantal producten die je vaak toch al in huis hebt.

make-up alternatief

Dagcrème

Het prikt niet en is zacht voor je huid, maar werkt alleen als je vrij weinig make-up draagt.

Olijfolie

Dit is het ideale alternatief als je een droog huidje hebt. Olijfolie is zoals je weet lekker vet. Pas daarom wel op dat je niet teveel gebruikt, anders glim je nog de rest van je week.

Melk

Voor een gevoelige huid is melk een goede optie als alternatieve make-up remover. Melk bevat namelijk water, eiwitten en vet. Het kalmeert je huid, hydrateert en werkt ook nog eens exfoliërend.

Babyolie

Bij babyolie weet je zeker dat je te maken hebt met een mild product. Je kunt het dus met een gerust hart gebruiken rondom je ogen. Bovendien ruikt het ook nog eens lekker.

Zorg wel dat je je huid goed afspoelt met water zodat de restjes van je make-up remover alternatief je ogen niet zullen irriteren.

via GIPHY

Lees ook: 4 x Zo doe je veel langer met je make-up producten

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen