Overgave: 15 erotische verhalen voor en door vrouwen

Media door Redactie Ze.nl

Kun je geen genoeg krijgen van boeken à la Fifty Shades? Dan is er nu het boek Overgave: 15 erotische verhalen, geschreven door 15 verschillende schrijfsters. En het mooie is dat de opbrengst ook nog naar het goede doel gaat!
 
Confession: wij smullen ook af en toe van erotische verhalen. Mannen mogen hun ranzige pornofilmpjes kijken, wij vrouwen mogen prikkelende boeken lezen. Toch? Kun jij je ook helemaal verliezen in romantische verhalen met een touch of sex? Dan is het boek Overgave wellicht wat voor jou.
 
15 schrijfsters voor het goede doel
De schrijfsters van Overgave: erotische verhalen voor vrouwen, leerden elkaar kennen via sociale media en besloten samen te schrijven aan een uniek project voor het goede doel. Sommige dames zijn bekend onder een groter publiek, zoals Rita Spijker, Melissa Skaye, Maria Genova en Nynke Laanstra. Sommige schrijfsters zijn iets minder bekend. Maar het állerleukste is natuurlijk dat onZe ZeMama-columniste Aefke ook heeft meegeschreven aan het boek! Aefke: “Het was een genot om mee te schrijven aan Overgave. Ik heb meegewerkt aan deze bundel omdat ik het zo'n bijzonder en sympathiek project vind. Dat de opbrengst naar Stichting Viva la Donna gaat, vind ik geweldig. Aandacht voor vrouwen met kanker en hen een hart onder de riem steken.” 
 
De verhalen
De dames verzamelen zich onder het pseudoniem Elle van Bohemen. Hun bundel bevat erotische fantasieën van vrouwen, voor vrouwen. De verhalen zijn heel divers, steeds erotisch, soms grappig, ontroerend en schaamteloos. Ze prikkelen de fantasie en nemen de lezer mee naar een wereld waar erotiek de hoofdrol speelt. Aefke: “Mijn verhaal is een verhaal over vreemdgaan en over hoe spannend dat is. Hoe leuk het kan zijn om verliefd te zijn op een ander. En over hoe je genadeloos tegen de lamp kunt lopen en wordt verraden door degene die je in je hart het meest liefhebt.”
 
Nieuwsgierig? Het boek kost slechts € 10,- en kun je online bestellen  bij bol.com!