Komt Petra uit B&B Vol Liefde je bekend voor? Hier ken je haar van

Media door Elsemieke

Heeft Petra, die in B&B Vol Liefde seizoen 2 een gooi doet naar het hart van Hans, voor jou een bekend gezicht? En vraag je je af waar je haar van kunt kennen? Dat is helemaal geen gekke vraag. Ze deed namelijk al eens eerder mee aan een tv-programma, namelijk aan 'Ik Vertrek.'

Goed nieuws: B&B Vol Liefde seizoen 3 is in de maak (en je kan je nog opgeven)

Hier kun je Petra uit B&B Vol Liefde al van kennen

Had jij het idee dat je Petra al eens eerder op tv hebt gezien? Dat heb je dan goed! De roodharige Petra was namelijk te zien in 'Ik Vertrek.' Voor de aflevering waarin Petra te zien was met haar toenmalige vriend Tom, moeten we terug naar 2010. Samen met Tom ging ze op zoek naar een herberg in het zuid-westen van Engeland.

Petra uit B&B Vol Liefde in Ik Vertrek

Petra uit B&B Vol Liefde probeert het hart van Hans te veroveren, waar duidelijk opvalt dat ze flink wat ervaring heeft in de hospitality branche. Nu weten we hoe dat komt, want Petra was lang geleden te zien in Ik Vertrek. In aflevering 7 uit 2010 vertelt Petra: “Wij gaan emigreren omdat we het hier gezien hebben. Dat wil niet zeggen dat ik mijn werk niet meer leuk vind, maar ik denk dat op een gegeven moment de uitdaging weg is.” Het avontuur liep helaas compleet anders, blijkt uit een update die Petra in 2013 aan het programma gaf. “Ik ben nu bijna vier jaar hier in Devon, de tijd is griezelig snel omgevlogen en er is ontzettend veel gebeurd. Tom is binnen het jaar teruggegaan naar Nederland omdat dit leven voor hem te zwaar was, hij was hier niet gelukkig en kon niet met de stress en gebrek aan privacy omgaan.”

Petra uit B&B Vol Liefde ging emigreren naar Engeland

“Even hebben we er nog over gesproken dat Tom een baan zou nemen hier als elektricien, maar uiteindelijk besloot hij weg te gaan en koos ik om hier alleen achter te blijven omdat ik dit niet zo snel wilde opgegeven na alle opofferingen die we gedaan hadden om hier te komen. Ik had nog een karwei af te maken!” Wil je weten hoe de hele epiosde er met Petra aan toe ging? Je bekijkt de aflevering hier terug.