Lifestyle / Media
Media

Marvin en Ferdi van Prince Charming gaan trouwen: "jij maakt me een completer mens"

Vanaf vandaag is het begin van Prince Charming seizoen 2 te zien en dat blijkt direct een hele leuke eerste aflevering. Videoland blikt namelijk terug op Prince Charming seizoen 1. De eerste minuten van het tweede seizoen gaat over een verliefde Marvin Wijnans en Ferdi Pool. Ferdi vraagt 'zijn' Marvin ten huwelijk. En het antwoord moge duidelijk zijn!

In de eerste aflevering van Prince Charming seizoen 2 begint met het aanzoek van Ferdi aan Marvin. We zien dat Ferdi Marvin heeft uitgenodigd om naar een prachtige plek te komen. Vervolgens blikt hij terug op hun avontuur. "Ik werd jouw nummer twee, maar gelukkig hebben we elkaar bij thuiskomst in Nederland weer gevonden. Ik weet ook zeker dat inmiddels elkaars nummer één zijn. Ik vind je leuk. Ik vind je lief. Je maakt me een gelukkiger mens. Je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen", Vervolgens gaat Ferdi op één knie voor zijn Prince Charming. "Lieve Marvin, wil je met me trouwen?" Marvin slaat zijn handen uit ongeloof voor zijn mond, waarna hij zegt: "Ja natuurlijk!"

Chris Berendse is Prince Chamring seizoen 2

Even later brengen Marvin en Ferdi nog een bezoekje aan de twaalf jongens die een gooi doen naar het hart van Chris Berendse, de nieuwe Prince Charming. Hij is degene die in Prince Charming seizoen 2 zijn liefdesgeluk gaat beproeven. De 28-jarige Chris Berendse neemt het stokje over van Marvin. Chris komt uit een klein Limburgs dorpje, heeft lange tijd in Utrecht gewoond en woont sinds kort in onze hoofdstad Amsterdam. Hij is HR Development adviseur bij een accountantsbedrijf. Het is een sportieve man, hij loopt veel hard en traint elk jaar voor een marathon. 

Zoenen en drama in aflevering 1 van Prince Charming seizoen 2

Maar liefst twaalf knappe vrijgezelle mannen staan in het Italiaanse Palazzo klaar om te kijken of ze bij Chris passen. De eerste beelden geven alvast een voorproefje. Ze zitten namelijk vol juice verhalen al! Bij de kandidaten ontstaan al veel jaloezie en drama. Ook worden de eerste zoenen uitgedeeld én gebeurt er iets tussen de lakens. "Blijkbaar hebben ze het bed gedeeld op een andere manier dan alleen maar slapen." De eerste aflevering van Prince Charming seizoen 2 staat nu op Videoland. 

Lees ook: Deze twaalf vrijgezelle mannen doen mee aan Prince Charming seizoen 2

Foto: RTL