'Harry Potter'-ster Daniel Radcliffe voor het eerst vader geworden

Celebs door Jennifer

Nu acteur Daniel Radcliffe (33) niet meer in de Harry Potter-reeks speelt, heeft hij genoeg tijd voor andere dingen, zoals het zijn van een vader. Afgelopen maandag is de acteur namelijk gespot in New York met zijn vriendin Erin Darke (38) en hun eerste kindje. Ah! Pak de beschuit met muisjes er maar snel bij.

Daniel Radcliffe voor het eerst vader geworden

Daniel Radcliffe is niet erg openlijk over zijn relatie met de Amerikaanse actrice Erin Darke. Zo kwam het nieuws over de zwangerschap pas eind maart 2023 naar buiten. Een bron meldde destijds aan The Sun: "Daniel is zo enthousiast dat hij vader wordt. Zijn relatie met Erin is heel bijzonder en iedereen denkt dat ze geweldige ouders zullen worden." Daarna werd de zwangerschap wel nog bevestigd door een woordvoerder van de Harry Potter-acteur.

Nu zijn Daniel en Erin dan toch in het openbaar gespot. Op maandag 24 april werden ze door paparazzi vastgelegd ergens in New York, waar ze aan het wandelen waren met hun eerste kindje. Hoe het kindje heet en welk geslacht de baby heeft, weten we momenteel nog niet. Wel hebben we hier wat foto's van Daniel en Erin met hun eerste kindje:

Daniel Radcliffe en Erin Darke relatie

In 2013 ontmoeten Daniel en Erin elkaar, waardoor ze inmiddels alweer tien jaar een relatie hebben. Ze hebben elkaar ontmoet op de set van de film Kill Your Darlings. In een recent interview met People zei Daniel nog "een heel fijn leven" te hebben. "Ik ben al tien jaar samen met mijn vriendin en we zijn heel erg gelukkig." Hoe mooi is het dan, dat ze hun liefde nu hebben mogen bezegelen met een baby!

Met twee acteurs als ouders lijkt het vanzelfsprekend, dat het kindje later ook de showbizz in zal rollen. Al hoeft dit van Daniel niet per se. Of nou ja, hij gunt zijn kinderen later niet de roem. In een interview met Newsweek vertelt hij: "Het zou een droom zijn als ze op een filmset komen en zeggen: 'God, weet je, ik zou graag op de kunstafdeling willen zitten. Ik zou graag iemand in de crew willen zijn'. Filmsets zijn geweldige plekken. Ik denk dat het geweldig kan zijn voor kinderen, maar het is echt de roemkant die koste wat het kost moet worden vermeden."

Lees ook: Warner Bros kondigt nieuwe Harry Potter-serie aan