OMG! De gigantische villa van 'Regina George' uit Mean Girls staat te koop

Wonen door Jennifer

Eén van de meest iconische films uit de zero's is toch wel Mean Girls. Of je het nou wel of niet gezien hebt, grote kans dat je alsnog de titel kent. Momenteel draait een nieuwe versie van de hitfilm in de bioscopen, maar ondertussen vergeten we zéker niet de oude versie. Het is zelfs weer actueel: de villa van Regina George uit de originele film staat namelijk te koop. OMG! Wel moet je even flink in de buidel tasten...

Te koop: 'Mean Girls villa'

In 2004 leren we Regina George uit Mean Girls kennen, gespeeld door Rachel McAdams. In de hitfilm is Regina de leider van The Plastics, het populairste meidengroepje van de school. Ze is het typische personage met een goede achtergrond, rijke ouders en is qua karakter erg zelfverzekerd én manipulatief. Daardoor krijgt ze altijd alles voor elkaar, maar kan ze ook erg bitchy zijn. Haar vriendinnen van The Plastics zijn ook eigenlijk meer een soort 'hulpjes'. Of nou ja, zo noemt de minder populaire Damian hen. Ondanks het bitchy karakter van Regina wordt ze toch wel een beetje geliefd bij fans van Mean Girls. Waarschijnlijk vooral door het goede acteerwerk van de actrice. Regina is in ieder geval een iconisch personage, die men niet snel zal vergeten.

Zoals gezegd is Regina dus een rijk personage en ze woont dan ook in een grote villa. Misschien droomde je altijd ervan om in zo'n groot huis te wonen. Wie wil dat eigenlijk niet? Nou, de droom komt een klein stukje dichterbij, want de villa van Regina George staat te koop! OMG. Het gaat hier daadwerkelijk om dé villa, waar scènes uit de film met het huis zijn opgenomen. Natuurlijk kost de gigantische 'Mean Girls villa' je wel wat. De villa staat namelijk te koop voor bijna 20 miljoen dollar. Zo, katsjing!

14 badkamers

Oké, waarschijnlijk heb je dat grote bedrag voor dé 'Mean Girls villa' wel verwacht. Je krijgt hier natuurlijk niet zomaar een woning voor terug. De villa in Toronto, een plaats in Canada, is namelijk 1.672 vierkante meter en heeft dertien slaapkamers en veertien badkamers. Pfoe! Daarbij zijn alle kamers zeer ruim, krijg je er een gigantische inloopkast en zwembad bij en een parkeerplek voor twee auto's. That's so fetch. Volgens de Amerikaanse Storeys staat de villa al een tijdje te koop. Daarom promoten ze het nu maar weer. Mocht je nieuwsgierig zijn naar foto's van de villa van Regina George, kun je ze hieronder bekijken:

fout in embed: media provider niet ondersteund

Lees ook: De leukste films voor een meidenavond