Deze 26 kerstfilms staan nu op Netflix 2018

Media door Laura

Met zijn allen op de bank kruipen, dekentje over, warme choco erbij en kerstfilmpje op. Zo simpel kan geluk zijn. Alleen de vraag is... wat voor kerstfilm zet je op? Voorkom een hoop discussie met je (schoon)familie door alvast je research te doen. Wij hebben het enorme aanbod van Netflix voor je in een handig overzichtje gezet. Dus eh... gooi dit lijstje maar vast in de familie-appgroep. 

kerstfilms

Lees ook: De leukste clutches voor tijdens de feestdagen - december 2018

The Christmas Chronicles

Nadat een broer en een zus per ongeluk de slee van de Kerstman laten crashen, halen ze een nacht door om kerstmis te redden met een Kerstman die zegt waar het op staat.
IMDb-score: 7,3

The Holiday Calendar

Een getalenteerde fotografe die vastzit in een uitzichtloze baan, erft een antieke adventkalender die mogelijk de toekomst voorspelt en haar de weg wijst naar de liefde.
IMDb-score: 5,8

The Spirit of Christmas

Met kerst in aantocht gaat advocate Kate Jordan naar Vermont om de verkoop te regelen van een hotelletje. Ze wordt er verliefd op een knap, maar vervloekt spook.
IMDb-score: 6,5

Bridget Jones's Diary

Dit ingenieuze verhaal gaat over Bridget Jones' lange reis van de man in haar armen naar de man van haar dromen en biedt inzicht in de denkwijze van vrouwen.
IMDb-score: 6,7

A Wish for Christmas

Als de baas van Sara haar goede idee steelt, vraagt ze de kerstman moed om voor zichzelf op te komen. Maar kan 48 uur lang magie een blijvend verschil uitmaken?
IMDb-score: 6,1

A Christmas Prince

Kerst begint vroeg voor een jonge, beginnende journaliste als ze naar het buitenland wordt gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt.
IMDb-score: 5,7

A Christmas Prince: The Royal Wedding

Een jaar nadat Richard met Ambers hulp de troon besteeg, is ze terug in Aldovië voor hun bruiloft. Maar haar eenvoudige smaak past niet bij het koninklijke protocol.
IMDb-score: 5,1

Office Christmas Party

Een kantoormanager wil de CEO, die ook zijn zus is, ervan weerhouden om zijn afdeling te sluiten en organiseert een wilde kerstborrel om een grote klant binnen te halen.
IMDb-score: 5,8

The Princess Switch

Als een nuchtere banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses ontdekken dat ze dubbelgangers zijn, smeden ze een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen.
IMDb-score: 6,0

A Very Murray Christmas

Bill Murray heeft een cast vol sterren verzameld voor een avond muziek, schalksheid en kroegenpraat in deze stoutere versie van de traditionele kerstshow.
IMDb-score: 5,5

Bad Santa 2

Willie Soke, een aanfluiting van een kerstman, staat er niet om bekend zijn job erg goed te doen. Maar met de hulp van zijn moeder kan het allemaal nog veel erger.
IMDb-score: 5,6

Mariah Carey's Merriest Christmas

Mariah Carey presenteert deze kerstspecial met speciale gasten en een celebrity die 'The Night Before Christmas' voorleest.

IMDb-score: 4,6

Santa Claus: The Movie

Een meester-speelgoedmaker opent een werkplaats op de Noordpool, maar een van zijn elven gaat werken voor een hebzuchtige speelgoedmagnaat. Deze wil de Kerstman ruïneren.
IMDb-score: 6,1

How Sarah got her Wings

Als een goede Samaritaan vlak voor kerst overlijdt in een ongeluk, stuurt een hemelse vergissing haar per ongeluk als een engel terug om iets recht te zetten.
IMDb-score: 5,6

5 Star Christmas / Natale a 5 Stelle

Wanneer de Italiaanse premier zijn minnares en politieke rivale ontmoet tijdens een officieel bezoek aan Boedapest in de week van kerst, komt alles op z'n kop te staan.
IMDb-score: 4,1

Christmas Inheritance

Voordat socialite Ellen haar vaders bedrijf mag overnemen, moet ze het stadje bezoeken waar hij vandaan komt. Daar leert ze het belang van hard werken en anderen helpen.
IMDb-score: 5,6

I'll be home for Christmas

Assistant DA and single mom Jackie's plans to wrap up a big case and enjoy Christmas with her daughter are disrupted when her estranged dad visits.
IMDb-score: 6,3

Merry Kissmas

Kayla heeft twijfels over haar verloving met een beroemde choreograaf. Haar ontevredenheid loopt over in verwarring wanneer ze een magische kus krijgt van een vreemde.
IMDb-score: 5,5

Angels in the Snow

Een ruziënd echtpaar gaat met hun kinderen tijdens de kerst op vakantie en krijgt een lesje in liefde en respect wanneer ze een gestrande familie onderdak verschaffen.
IMDb-score: 5,8

48 Christmas Wishes

Wanneer de brieven aan de Kerstman uit een stadje per ongeluk in rook opgaan, trekken twee elfen van de Noordpool eropuit om alle verdwenen wensen te verzamelen.
IMDb-score: 4,1

Dreamworks Holiday Classics

Ga mee met je DreamWorks-vrienden in deze vier specials, met Shrek, Donkey, Hikkie, Tandloos en alle waanzinnige beesten van Madagascar.
IMDb-score: 5,7

Christmas with a View

Na een mislukte poging om zelf een zaak te beginnen staat de wereld van de restaurantmanager in een skiresort op zijn kop door een nieuwe baas met een geheim verleden.
IMDb-score: 5,2

 

Voor het gezin

Angela's Christmas

Als de jonge Angela op kerstavond met haar familie naar de kerk gaat, krijgt ze een buitengewoon idee. Een hartverwarmend verhaal gebaseerd op een boek van Frank McCourt.
IMDb-score: 7,3

Dreamworks Home: For the Holiday's

Oh laat de andere Moefs kennismaken met kerstvreugde. Helaas wordt de stad bijna vernietigd door zijn goedbedoelde plan.
IMDb-score: 5,5

Super Monsters en de Wensster

Kerstwensen komen uit voor Lobo, als zijn favoriete nichtje onverwachts op bezoek komt, maar ook voor Slorp, die overal tegelijk wil kunnen zijn.

Free Rein: The Twelve Neighs of Christmas / Vrije teugels - Kerstgehinnik

Bright Fields bereidt zich voor op het Maretak-bal. Kapotte kerstversiering leidt Zoe naar een familiegeheim. Gaby is overgeleverd aan haar nieuwe bazin Mia.
IMDb-score: 5,6

Lees ook: Eerste kerstdag 2018: originele manieren om Kerst te vieren

Bron: Netflix