Deze kerstfilms op Netflix wil je deze maand kijken

Vrije tijd door Chloe

Als er iets is dat ons in de feeststemming brengt dan zijn het wel kerstfilms. Met een warme choco en een kleedje op de bank een leuke kerstfilm kijken zorgt gegarandeerd voor de juiste christmas spirit en Netflix staat er gelukkig vol mee. Benieuwd welke kerstfilms op Netflix je niet mag missen? Check dan het volgende lijstje even.

Falling for Christmas

Als er een kerstfilm op Netflix is die je moet kijken dan is het deze wel. Deze comedy met Lindsay Lohan gaat over een rijke verwende vrouw die met een skiongeluk haar geheugen verliest. Ze wordt opgevangen door een hele lieve familie tot ze weer weet wie ze is. Sneeuw, kerstversiering en romantiek: deze film heeft het allemaal.

A Christmas Prince

Dit is zo’n typische zwijmelfilm waar we stiekem allemaal van genieten. Een journaliste krijgt de opdracht om een verhaal te maken over een prins in het buitenland. And surprise: deze film bevat één en al clichés en romantiek. Kijken dus!

Love Hard

In deze heerlijke kerstfilm op Netflix speelt Nina Dobrev een vrouw die duizenden kilometers aflegt om haar internetliefde te verrassen met kerst. Helaas pakt dit niet helemaal uit zoals gehoopt. Een kerstcomedy die je zeker op je lijstje moet zetten.

Single all the way

Als jij dit jaar ook zonder plus één aan het kerstdiner zit zal je je in deze film zeker herkennen. Peter vraagt namelijk zijn beste vriend om te doen alsof ze samen zijn om zijn ouders blij te maken, maar wat hij niet weet is dat er ook een date op hem staat te wachten bij thuiskomst. Lachen gegarandeerd met deze film.

Operation Christmas Drop

Bij de meeste kerstfilms komt er vooral een hoop sneeuw en kou kijken, maar deze film speelt zich af op een tropisch eiland. In deze film draait het vooral om iets goeds doen voor de wereld en dat past dus helemaal in de kerstsfeer!