5 BeReal poses die we allemaal wel eens gedaan hebben

Vrije tijd door Chloe

BeReal is de social media verrassing van 2022. Ineens gebruikte iedereen deze app. Iedere dag krijg je een melding en maak je een foto van wat je op dat moment aan het doen bent. Het leuke is dat deze foto met zowel je voor- als achtercamera gemaakt wordt. Maar iedere dag zelf op de foto, zorgt ook voor een hoop voorspelbare poses. Deze BeReal poses hebben we allemaal wel eens gedaan.

1. Peace

Hoewel deze pose vooral vroeger heel populair was, komt hij nu ook steeds vaker terug. Iedere dag weer verrassend op de foto staan is onmogelijk bij deze app. Even twee vingers in de lucht steken is daarom lekker makkelijk en nog belangrijker: het maakt met je hoofd op de foto gaan ook een stuk minder ongemakkelijk. Hoeveel ‘peace foto’s heb jij?

2. Onderkin

Niemand maakt een perfecte selfie op deze app en dat maakt het ook zo leuk. Vooral als je foto’s alleen zichtbaar zijn voor je vrienden is het extra leuk om een lelijke foto van jezelf te sturen. Hebben zij ook weer wat te lachen. Even een onderkinnetje forceren moet daarom prima kunnen toch?

3. Smile

Dit doe je vooral als je een melding krijgt en met vrienden bent. Samen een BeReal maken is natuurlijk veel leuker en daar mag best even een leuke lach voor opgezet worden. 3, 2, 1: Smile!

4. Duckface

Ook van deze pose dachten we dat we hem hadden achtergelaten in het verleden, maar met de komst van BeReal is hij weer helemaal terug. Geef toe, ook jij hebt de duckface wel eens gebruikt, toch?

5. Onzichtbaar

Soms is de timing van BeReal gewoon echt niet lekker. Heb je net de hele dag wat leuks gedaan en zag je er op en top uit, krijg je een BeReal melding als je met je haar in een knot zonder make-up op de bank zit. Tja, niet op ieder moment wil je ‘for real’ laten zien wat je doet. Dan maar even snel de camera draaien naar jouw uitzicht zodat je er zelf niet op moet.