Martijn Krabbé verklapt geheim van huwelijk met Deborah: "zo simpel"

Celebs door Elsemieke

Martijn Krabbé (54) is dolgelukkig in de liefde. De presentator stapte een jaar geleden in het huwelijksbootje met zijn Deborah. "Ik ben heel erg happy met hoe het nu gaat, zeker", vertelt hij aan RTL Boulevard. Ook verklapt hij hoe het komt dat hij zo gelukkig is.

Martijn Krabbé verklapt geheim van huwelijk met Deborah: "zo simpel"

Martijn Krabbé en zijn Deborah leerden elkaar jaren geleden kennen in een aprés-skicafé en kwamen er pas later achter dat ze toch echt voor elkaar gemaakt zijn. Eerst werden ze namelijk goede vrienden, waarna de vonk toch oversloeg. "Mijn vriendinnen waren niet verbaasd: ‘Je had het de laatste tijd ook wel erg veel over hem, zeiden ze dan", zo vertelde Deborah eerder in Margriet. Met een sinterklaasgedicht vroeg Martijn haar uiteindelijk ten huwelijk. "Bij het lezen van de laatste regel ‘Wil je met me trouwen?’ schoot ik vol."

Vechten voor je relatie

Martijn en Deborah trouwden in september 2019. Martijn vertelt aan RTL Boulevard dat hij niet had gedacht dat zijn huwelijk met Deborah zo 'simpel' zou zijn. "Ik heb altijd gedacht dat een huwelijk, dat je daar voor moet vechten en voor je relatie moet staan, er moeite voor moest doen. Het was nooit in mijn hoofd opgekomen van: het moet vanzelf gaan. En dat gaat het nu. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor."