Babynieuws: Nienke Plas deelt hoogzwangere foto

Celebs door Elsemieke

We beginnen deze dag met een vrolijke foto van Nienke Plas en haar Resley Stjeward. Nienke is namelijk in verwachting van hun derde kindje. Op Instagram deelt ze een prachtig kiekje van haar baby belly.

Nienke Plas hoogzwanger van derde kindje

In juni maakte Nienke Plas bekend dat ze zwanger is van haar derde kindje. Samen met Resley Stjeward heeft ze al twee zoontjes, Frenky-Dean en Novi-Jaxx, die nu grote broers worden. Nienke showt op Instagram een aantal kiekjes van haar hoogzwangere lijf zien waarop haar prachtige babybuik goed te zien is. “Heel eerlijk, een derde keer zwanger zijn vliegt voorbij."

Derde kindje

Nienke Plas en haar grote liefde Resley waren wel toe aan gezinsuitbreiding. En Nienke zou Nienke niet zijn als ze de zwangerschap niet op een originele manier bekend heeft gemaakt.. Op Instagram deelde ze een video waarin ze in een blauw sportpakje danst op het nummer Don’t Cha van de Pussycat Dolls. Aan het eind van de video draaide ze zich om, waardoor we haar babybelly zien. “Number 3 on its way“, jubelde Nienke als caption bij de zwangerschapsaankondiging. 

Kinderen uit beeld

Nienke Plas deelde in haar video's vaak beelden van haar kinderen, maar onlangs maakte ze bekend daarmee te willen stoppen. Het stel wil hun zoons beschermen. "Ik wil gewoon mijn kinderen niet blootstellen aan al dat socialmediageweld", zei haar man Resley in een video. "Laat onze kinderen maar lekker kind zijn. Dat wij bekend zijn is één, maar laat de kids dat maar zelf uitvogelen.