Nienke Plas bevalt zonder verloskundige "opgevangen door je tantes"

Celebs door Elsemieke

We beginnen deze maandag met beschuit met muisjes, want Nienke Plas en haar Resley Stjeward zijn ouders geworden van een derde kindje!. Nienke is vorige week bevallen van een meisje.

Nienke Plas bevallen van meisje

In juni maakte Nienke Plas bekend dat ze zwanger is van haar derde kindje. Samen met Resley Stjeward heeft ze al twee zoontjes, Frenky-Dean en Novi-Jaxx, die nu grote broers worden. Nienke schrijft op Instagram dat de kleine meid op 25 november geboren werd. "Een storm aan weeën. Bad had nèt een natte bodem en toen was deze baby er klaar voor. Geboren op 25-11-2022." Nienke is bevallen zonder tussenkomst van verloskundige. "Gewoon opgevangen door je tante’s Elvira en Bryana. DANKBAAR!"

Bekende kinderen

Het meisje heeft de prachtige naam Harley Emani Nya gekregen. Nienke deelde in haar video's vaak beelden van haar kinderen, maar onlangs maakte ze bekend daarmee te willen stoppen. Zij en Resley willen hun zoons beschermen. "Ik wil gewoon mijn kinderen niet blootstellen aan al dat socialmediageweld", zei Resley in een video. "Laat onze kinderen maar lekker kind zijn. Dat wij bekend zijn is één, maar laat de kids dat maar zelf uitvogelen.