Hilarisch! Nienke Plas vertelt in geuren en kleuren over poepen tijdens Expeditie Robinson

Celebs door Laura

Op het eiland van Expeditie Robinson is het afzien. Geen normale bedden, geen voedsel (behalve wat kokos en banaan ) en natuurlijk geen wc. We vragen het ons elk jaar weer af: wáár en hoe doe je je behoefte? Als er iemand geen doekjes om windt, dan is het kandidaat Nienke Plas wel. Zij vertelt in haar nieuwe video over de kunst van een nummer twee doen op een onbewoond eiland. 

"Ik poepte in de bosjes. Ik maakte een gaatje in de grond en drukte het heel snel eruit. Maar dat ging niet, want je eet alleen bananen en raakt verstopt. Dus drukken en snelheid is er niet in." Nienke voelde zich helemaal thuis bij haar kampgenoten, dus als ze moest dan liet ze het natuurlijk even weten. "Ik zei wel: 'Ik ga even kakken'".

Afvegen deed ze met bananenbladeren, maar dat was vaak niet nodig. Een andere optie was de zee induiken om de boel op te frissen. "Ik deed dan mijn onderbroek niet helemaal over mijn bips dicht. En dan ging ik zo met mijn billen beetje gek lopen en zo in de zee en dan meteen schoonmaken... met een beetje zand." 

Bekijk het moment vanaf 2:36.