Aha! Hier kennen we Eline uit De Bachelor nog meer van

Media door Zita

Als je naar De Bachelor kijkt, is het je misschien al opgevallen dat er dit seizoen ontzettend veel dames meedoen. Dat is niet zo gek, want er doen dit seizoen ook twee Bachelors mee: Rien en Paul. Iedere aflevering leren we de dames die zich hebben opgegeven iets beter kennen. Sommige dames komen ons dan ook nogal bekend voor, zoals de vrijgezelle Eline. Waar kennen we haar ook alweer van?

Lees ook: Beate is teleurgesteld in Bachelor Paul: "Ik ben een special treatment gewend"

Eline en bekende zus

Met zoveel dames in het programma, is het soms moeilijk om ze in het begin echt goed te leren kennen. Daarom doen we zelf onze research maar. Zo ook bij Eline, want wat blijkt? Zij heeft een bekende zus die eerder ook meedeed aan een realityprogramma. Haar zus is niemand minder dan Maris. Zij deed in 2022 mee aan het realityprogramma Tempation Island. Zij deed in dit seizoen mee met haar vriend Ivo. Het koppel was toen het gesprek van de dag, omdat Ivo heel openhartig was over hun open relatie.

@muffinmaris

Holland’s Next Top Model

Eline heeft niet alleen een bekende zus, ook deed zij zelf eerder meer aan een ander televisieprogramma. In 2015 deed zij namelijk mee aan Holland’s Next Top Model. In dit seizoen koos zij ervoor om eerder naar huis te gaan, omdat zij haar haren niet wilde afknippen tijdens de make-over, remember?

De Bachelor

We hebben inmiddels al een aantal afleveringen van het nieuwe seizoen van De Bachelor kunnen zien. Zo zagen we dat Eline op speeddate ging met Paul, maar dat ook Rien wel enige interesse in haar had. In eerste instantie vond Eline Rien te spiritueel, maar hier kwam ze later in de afleveringen nog op terug. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd hoe ver zij gaat komen en of zij de grote liefde wordt van Paul of Rien.