Lifestyle / Celebs
Celebs

FOTO: Danny uit Ex On The Beach heeft een nieuwe vriendin

Danny Moors kennen we nog van zijn deelname aan Ex On The Beach Double Dutch. In dit reality programma ging hij samen met een andere rits jonge mensen de boel op stelten zetten in een Spaanse villa. De liefde heeft hij inmiddels gevonden in Debbie.

Danny Moors Ex On The Beach Double Dutch

Lees ook: Bridget Schuurman wil geen 'milf' meer worden genoemd: "helemaal klaar mee"

Danny uit Ex On The Beach heeft een nieuwe vriendin

Tijdens Ex on the Beach Double Dutch zette Danny Moors samen met zijn reality vrienden de villa op stelten en ook daarna was hij druk met. vrouwen versieren, maar de playboy is nu bezit. Sinds een paar weken heeft hij namelijk een relatie met Debbie van Zandvoort. Je kunt haar kennen van het programma Take Me Out op Videoland. Daarom moesten Danny en Debbie hun relatie nog eventjes geheim houden, maar aan de website LoveReality heeft Danny nu bevestigd dat hij en Debbie samen zijn. “Ik heb haar leren kennen via vrienden, bij uitgaansgelegenheid Lake House. Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om een relatie te beginnen, van ons alle twee niet, want zij kwam ook pas net een week uit een vorige relatie."

In de wolken

De twee kwamen elkaar toch heel vaak tegen en dat zorgde ervoor dat de vonken oversloegen tussen de twee. |Maar we kwamen elkaar later nog een paar keer tegen en sindsdien gingen we ook echt samen afspreken." Dat liep dus een beetje uit de hand en nu zijn de twee echt een setje. "Ik ben echt gevallen voor wie ze is", vertelt de verliefde Danny Moors. Wat lief! Ook Debbie is in de wolken met haar nieuwe liefde. "Danny was vanaf dag één al duidelijk dat hij zijn zinnen op mij had gezet, dat vond ik erg aantrekkelijk.”