Wacht effe: liep Benjamin een soa op tijdens Winter vol Liefde?

Celebs door Jennifer

Helaas is het eerste seizoen van Winter vol Liefde voor Benjamin niet goed geëindigd. De horecamedewerker ging op zoek naar een leuke partner en kreeg een aantal vrijgezelle mannen op bezoek. Alleen zat de perfecte match hier niet tussen. Wel werd het blijkbaar érg gezellig. Benjamin onthult namelijk in een Q&A, dat het avontuur hem wél een soa heeft opgeleverd. Wacht, wát?

Benjamin over Winter vol Liefde

Benjamin is één van de deelnemers uit het eerste seizoen van Winter vol Liefde. Dat seizoen zit er inmiddels op en een paar mensen hebben daadwerkelijk een partner gevonden. Helaas eindigde het liefdesavontuur voor Benjamin in mineur. Hij eindigt namelijk als single, maar wel met een heleboel nieuwe ervaringen op het gebied van liefde. Zo weet hij nu beter wat hij wel en niet zoekt in een man. Dat heeft hij onder meer geleerd dankzij de vrijgezelle Joshua. Hij verbleef het langste bij Benjamin in Zwitserland.

Met de vrijgezelle mannen in Winter vol Liefde heeft Benjamin veel gepraat en gedate. Toch blijft hij bij elke man netjes op afstand en vindt er geen kus of iets plaats. Nou ja, dat geeft hij aan in de afleveringen. Zo wilde Michiel hem weldegelijk zoenen, twee keer zelfs, maar wees Benjamin hem beide keren af.

Soa?

Benjamin lijkt dus een onschuldige jongeman, maar mogelijk heeft hij tóch wat gezellige, intieme avondjes meegemaakt. In een Q&A op de Instagram van @gaydutchies onthult hij namelijk een ietwat schokkend detail over zijn avontuur in Winter vol Liefde. Wanneer iemand vraagt "wat Winter vol Liefde hem wel heeft gebracht", reageert hij: "Een soa." OMG? De horecamedewerker deelt het antwoord op de vraag ook via zijn eigen Instagram, waar hij nog lachend reageert met een 'juice'-emoji. Interesting...

Bij wie Benjamin de soa heeft opgelopen is logischerwijs onbekend. Wel kunnen we in ieder geval één vrijgezel uit het realityprogramma wegstrepen. Zo reageert Jeroen in een bericht aan Benjamin: "Dat kan niet door mijn koude worst op de barbecue zijn geweest, haha." Zou er misschien een verband zijn met de mysterieuze, nachtelijke appjes tussen hem en Michiel, die de volgende ochtend zijn verwijderd? Grote kans dat we het nooit zullen weten.

winter vol liefde benjamin q&a soa

winter vol liefde benjamin jeroen q&a soa

Lees ook: Winter vol Liefde zit erop: zó loopt het af met de deelnemers uit seizoen 1