Zien: Tim Wauters deelt foto van hoogzwangere vriendin

Celebs door Elsemieke

Terwijl wij ons opmaken voor de grand finale van Temptation Island 2022, is er één oud-deelnemer die iedereen nog is bijgebleven. De goedlachse Tim Wauters deed samen met zijn inmiddels ex-liefje Deborah Leemans mee, maar die liefde hield geen stand. Tim wordt inmiddels vader en deelt een kiekje op Instagram van zijn hoogzwangere vriendin.

Dit is waarvan je Ivo en Maris uit Temptation Island 2022 al kan kennen

Tim Wauters deelt foto van hoogzwangere vriendin

Tim Wauters, de ex van Deborah Leemans, is zonder twijfel een van de meest besproken Temptation Island deelnemer ooit. In Temptation Island had hij het nog druk met verleidster Cherish versieren, maar ‘Timtation’ maakte onlangs op Instagram bekend dat hij binnenkort vader wordt. Zijn vriendin Sofie is zwanger van hun eerste kindje samen. Op Instagram heeft hij een foto gedeeld waarop de buik van zijn vriendin duidelijk groeit. Sofie is deze maand uitgerekend.

"Geweldige vrijpartij"

“Aftellen”, zet Sofie er onder. Ze heeft nog twee à drie weekjes te gaan, voor ze moet bevallen van de kleine spruit. Voor Tim wordt het zijn eerste kindje, Sofie heeft al een zoontje uit een eerder huwelijk. Normaal gesproken krijgt Tim veel negatieve comments onder zijn foto's, maar nu krijgt hij veel leuke berichtjes van zijn volgers. Eerder schreef Tim bij een foto met Sofie en haar zoontje Mathis, die ze kreeg uit een eerdere relatie, het volgende bericht om de zwangerschap aan te kondigen: “Na een geweldige vrijparty, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij.”

Tim en Cherish

Grote kans dat je Tim Wauters nog kent van Temptation Island. In het programma deed hij mee met Deborah Leemans om te testen of hun liefde sterk genoeg was voor de verleiding. En hoewel Deborah zich netjes hield aan al het vrijgezelle schoon van het eiland, viel Tim al snel voor de charmes van Cherish, welke overigens geen échte interesse in hem had.

Harrie de Hengst maakt rentree in Ex On The Beach Double Dutch 2022 aflevering 8