Zijn Maris en Ivo nog samen na Temptation Island 2022?

Media door Elsemieke

Nu Temptation Island 2022 ten einde is gekomen, weten we eindelijk hoe het seizoen vol drama tussen alle koppels is afgelopen. Vandaag vertellen we je alles over Ivo en Maris uit Temptation Island 2022: zijn zij nog samen? 

Ivo en Maris uit Temptation Island 2022 deden al mee aan dit televisie programma

Een aantal vrouwelijke singles en mannelijke singles heeft het de koppels heel moeilijk gemaakt: blijft hun relatie stabiel, of is het gras toch groener aan de overkant? Onder begeleiding van presentatieduo Monica Geuze en Kaj Gorgels gingen zij de ultieme relatietest aan op het zonovergoten Dominicaanse Republiek. De ondernemende en vredelievende 27-jarige Maris en de bevlogen en optimistische 28-jarige Ivo zijn maar liefst negen jaar samen en kennen elkaar van het uitgaansleven. Maris, oftewel marismarshmallow, zoals ze heet op Instagram, denkt veel na over de toekomst, maar Ivo is wat relaxter en leeft echt met de dag. Maris twijfelde daardoor aan de relatie en wilde onderzoeken of ze gevoelens kan ontwikkelen voor iemand anders. Ivo is professioneel gamer op Twitch, waar hij Dommmylol heet. Mariska komt uit Hoorn, studeerde aan de Willem de Kooning Academy en sinds een jaar werkt ze als Recruitment Consultant & Job Coach bij DigiWyse BV in Haarlem. Ook maakte ze in 2020 een documentaire over ‘E-Girls', waarmee ze zelfs op Dutch Design Week stond. 

Juicy programma met Ivo en Maris

Ivo en Maris doen niet alleen mee als koppel aan Temptation Island 2022, maar de twee doen ook mee aan Free Love Paradise. Free Love Paradise is een soort Temptation Island, maar hierbij is het juist toegestaan om seks met elkaar te hebben. Het werd gepresenteerd door de Belgische Sean Dhondt en de Nederlandse Froukje de Both. Het programma kwam helaas nooit op Videoland. 

Confronatie

Nu dan de grote vraag: zijn Ivo en Maris nog samen na Temptation Island 2022? In de Temptation Island-mansion kon Ivo het erg goed vinden met Esmé, met wie hij sprak over open relaties, waar Maris niet blij mee was. Aan de andere kant van van het eiland had Maris het weer heel gezellig met Jari, ook op de dreamdate. De confrontatie tussen beiden viel uiteindelijk enorm mee. Maris vond het niet zo leuk dat Ivo op nationale tv sprak over dat ze eventueel aan een open relatie zouden beginnen. Uiteindelijk heeft Maris hem dat vergeven, wannt eenmaal terug in Nederland zijn Ivo en Maris hartstikke happy samen. Volgens Maris zou Ivo zich nu beter houden aan het vooruit plannen van dingen. Ivo en Maris zijn dus nog samen na Temptation Island 2022!

Foto: RTL

Lees ook: Alles over Linde ter Haar en Jan Sietse Prins