Alles over Jan Sietse Prins en Linde ter Haar uit Temptation Island 2022

Celebs door Elsemieke

Eindelijk is het zo ver en gaat Temptation Island 2022 van start. Een aantal vrouwelijke singles en mannelijke singles gaan het de koppels heel moeilijk maken: blijft hun relatie stabiel, of is het gras toch groener aan de overkant? Wij bespreken vast alle koppels uitgebreid met je. Vandaag zijn Jan Sietse Prins en Linde ter Haar uit Temptation Island 2022 aan de beurt.

Linde ter Haar Jan Sietse Prins Temptation Island 2022

Alles over Jan Sietse Prins en Linde ter Haar uit Temptation Island 2022

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver: het nieuwe seizoen van Temptation Island 2022 gaat van start. De vier deelnemende koppels zijn al een poosje bekendgemaakt. Onder begeleiding van presentatieduo Monica Geuze en Kaj Gorgels gaan zij de ultieme relatietest aan op het zonovergoten Dominicaanse Republiek. We praten je vandaag bij over Jan Sietse Prins en Linde ter Haar. De twee zijn pas een jaar samen en ze hebben elkaar leren kennen op Curaçao. Het was meteen liefde op het eerste gezicht, maar ze zijn beiden erg onzeker en jaloers. Met hun deelname aan Temptation Island 2022 ze dit te verminderen en erachter te komen of ze de ware voor elkaar zijn.

Jan Sietse Prins en Linde ter Haar in Temptation Island 2022

Jan Sietse is 26 jaar en is het eigenwijze type. Hij is ex-marinier en is daar ook trots op. Op zijn Instagram staat namelijk: ‘God gives the hardest battles to his strongest Soldiers’. Het laat zien hoe Jan Sietse in het leven staat: geen uitdaging gaat hij uit de weg. Zijn vriendin Linde is sociaal en ondernemend, 24 jaar oud en ze komt uit Arnhem. Ze ging naar school op het Candea College, het ROC A12 Velp en aan de Rijn IJssel, een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. Linde verdient haar geld met een baan waar ze dol op is: als woonbegeleider in een psychiatrische afdeling. 

Hoe laat kan ik Temptation Island 2022 kijken?

Op donderdag verschijnen de eerste twee afleveringen online bij Videoland. Dat is ‘vroeger’ dan je denkt: in de nacht van woensdag op donderdag om 00:00 uur al! Waar de afleveringen vroeger om 21:00 uur ’s avonds online kwamen, kiest Videoland er dit seizoen voor om de show al om 00:00 uur middernacht online te zetten.Je kan dus op woensdagavond al beginnen met Temptation Island 2022. Vermoedelijk is dit gedaan om topdrukte om 21:00 uur te voorkomen. In de vorige seizoenen bleek namelijk telkens dat Videoland moeite had die topdrukte goed te verwerken.

Foto: RTL

Lees ook: https://www.ze.nl/artikel/251760-ivo-en-maris-temptation-island-2022