Dit zijn de vrouwelijke singles die de liefde zoeken in Temptation Island 2022

Media door Elsemieke

We blijven nog even in de Temptation Island sferen vandaag, want niet alleen deelde RTL de eerste beelden van Temptation Island, ook zijn de vrouwelijke singles bekend. Maar liefst acht knappe vrijgezelle dames zijn naar de Domenicaanse Republiek afgereisd om de liefde van hun leven te zoeken.

Zien: Videoland deelt eerste beelden van Temptation Island 2022

Dit zijn de vrouwelijke singles die de liefde zoeken in Temptation Island 2022

Met slechts een klein weekje over vond Videoland het wel tijd worden van een nieuwe sneak peak van Temptation Island 2022. De koppels zijn inmiddels bekend gemaakt, maar ook zijn de vrouwelijke singles van Temptation Island 2022 onthuld. En dat is een stel knappe dames. Kijk je mee? Alles over de mannelijke singles in Temptation Island 2022 lees je hier.

Nena

Met haar felgroene ogen is Nena een opvallende verschijning. De 25-jarige brunette uit Opmeer runt een eigen kapsalon en staat volledig open voor een nieuwe relatie. Ze is nu ruim drie jaar vrijgezel en is op zoek naar een eerlijke, oprechte man met humor en een stabiel leven. Nena is zelfverzekerd, lief, zorgzaam en houdt van uitgaan en krachttraining.

vrouwelijke singles temptation island 2022

Estefany

De zelfverzekerde, temperamentvolle en grappige Estefany is acht maanden vrijgezel. Dit 28-jarige model-annex-verkoopmedewerkster uit Rijssen houdt van dansen en koken en is regelmatig in de sportschool te vinden. Ondanks dat deze zorgzame dame nog niet zo lang vrijgezel is, staat ze open voor een nieuwe relatie. Ze is op zoek naar een ondeugende, stoere man die ook een bescheiden kant heeft. Estefany heeft een excentrieke persoonlijkheid die je zeker niet snel vergeet. 

vrouwelijke singles temptation island 2022

Esmé

De avontuurlijke en sociale Esmé werkt als model en eventplanner. Daarnaast houdt de 26-jarige Rotterdammer van reizen, feestjes en mediteren. Na een lange relatie is ze nu ruim twee jaar vrijgezel en staat ze weer open voor iets serieus. Ze valt op standvastige mannen die een goede gesprekspartner kunnen zijn en hoopt tijdens haar avontuur op Temptation Island 2022 een diepe connectie met iemand aan te gaan.

vrouwelijke singles temptation island 2022

Michelle

De 24-jarige empathische en spontane Michelle valt op spontane en ondernemende mannen. Ze komt uit een schippersfamilie en is dol op wateren, is vier maanden vrijgezel en heeft verschillende relaties gehad, waar ze veel van heeft geleerd. De recruiter en ondernemer uit Made kan goed luisteren en adviezen geven; iets wat goed van pas komt tijdens haar avontuur in Temptation Island 2022. 

vrouwelijke singles temptation island 2022

Ceyenne

De positieve en sociale Ceyenne is toe aan een volgende stap in haar leven als het gaat om relaties. De 27-jarige uit Zwanenburg biedt graag een luisterend oor en is heel betrouwbaar. De Customer Service Specialist houdt van feesten en tennissen en is nu anderhalf jaar vrijgezel. Ceyenne is op zoek naar een lange, verzorgde en dominante man die met haar een toekomst op wil bouwen. 

vrouwelijke singles temptation island 2022

Fleur

De 21-jarige kapster Fleur uit Alkmaar is pas vijf maanden vrijgezel, maar staat open voor een nieuwe connectie. Ze duikt niet zomaar in een relatie. Dit doet ze pas weer als ze voelt dat iemand de ware kan zijn. Ze is op zoek naar een lange, verzorgde man en vindt het aantrekkelijk als een man tattoos heeft. De spontane en energieke Fleur houdt van dansen en fitnessen en is goed in groepsverband, maar tegelijkertijd ook heel zelfstandig.

vrouwelijke singles temptation island 2022

Iris

De 23-jarige Iris is stoer, positief, energiek en heel sociaal. Deze barvrouw uit Vlaardingen houdt van reizen en brengt haar vrije tijd graag door met vrienden. De blondine valt op gezellige en eerlijke mannen met humor. Iris is nu twee jaar vrijgezel en is de ware nog niet tegengekomen. In Temptation Island 2022 hoopt ze daar verandering in te brengen.

vrouwelijke singles temptation island 2022

Veerle

Veerle is avontuurlijk, gezellig en houdt van een feestje. De 27-jarige Brabantse inkoopster uit Amsterdam is nu een jaar vrijgezel en is toe aan een stabiele relatie. Ze houdt van motorrijden en sporten en gaat graag naar een festival. De brunette valt op sportieve, atletische mannen die betrouwbaar en sociaal zijn.

Foto: RTL

Lees ook: Dit is waarvan je Ivo en Maris uit Temptation Island 2022 al kan kennen