Zien: Videoland deelt eerste beelden van Temptation Island 2022

Media door Elsemieke

Met slechts een klein weekje over vond Videoland het wel tijd worden van een nieuwe sneak peak van Temptation Island 2022. De koppels zijn inmiddels bekend gemaakt, maar ook zijn de eerste beelden er van een vers seizoen. En die beloven heel veel goeds!

Zien: Videoland deelt eerste beelden van Temptation Island 2022

Nu Temptation Island 2022 bijna van start gaat, kunnen we ons opmaken voor een nieuw seizoen vol drama tussen alle koppels die checken of ze bij de ware zijn. De koppels zijn inmiddels bekend en ook heeft Videoland een sneak peak onthuld van het nieuwe seizoen. In de ene video stelt Kaj Gorgels de ‘ideale man’ voor je samen, in de andere video doet Monica Geuze dat met de vrouwen. Ook is nu duidelijk geworden dat de koppels door een enorme plottwist zélf kunnen kiezen welke singels ze meenemen. Wij zijn heel erg benieuwd naar volgende week donderdag!

Ivo en Maris uit Temptation Island 2022 deden al mee aan dit televisie programma

Videoland heeft op Instagram inmiddels vast meer over de koppels van Temptation Island 2022 gedeeld, dus de kandidaten zijn bekend! Onder begeleiding van presentatieduo Monica Geuze en Kaj Gorgels gaan zij de ultieme relatietest aan op het zonovergoten Dominicaanse Republiek. Maris en Ivo zijn twee kandidaten die al eens eerder op televisie zijn verschenen. De twee deden ook mee aan Free Love Paradise. Free Love Paradise is een soort Temptation Island, maar hierbij is het juist toegestaan om seks met elkaar te hebben. Het werd gepresenteerd door de Belgische Sean Dhondt en de Nederlandse Froukje de Both. Het programma kwam helaas nooit op Videoland.

Foto: RTL

Lees ook: Vanaf déze datum staat Ex On The Beach 2022 op Videoland