Vanaf déze datum staat Ex On The Beach 2022 op Videoland

Media door Elsemieke

Als je je portie drama bij reality tv hebt gemist, dan kun je binnenkort je hart weer ophalen. Vanochtend werd bekend welke Temptation Island deelnemers aan het nieuwe seizoen meedoen, maar we hebben nóg meer goed nieuws. Videoland verklapt namelijk ook de startdatum van Ex On The Beach 2022.

FOTO: zo zagen de Terror Twins er uit vóór alle cosmetische ingrepen

Ex On The Beach 2022 op Videoland kijken

We hebben er even op moeten wachten, maar er is eindelijk goed nieuws over Ex On The Beach. Als je de tablet of terror gemist hebt, dan kan je het apparaat over zes weken weer in actie zien. De realityserie - seizoen 8 inmiddels alweer - is op 12 juni namelijk terug voor een gloednieuw seizoen. De eerste aflevering wordt op zondag 12 juni om 22.00 uitgezonden bij MTV en in de dagen daarna herhaald, mocht je het gemist hebben. Ben je meer een Videoland-kijker? Vanaf 14 juni kan je terecht op Videoland. 

Dit is mogelijk de eerste kandidaat van Ex On The Beach 2022

De opnames zijn hoogstwaarschijnlijk op het Spaanse eiland Gran Canaria gehouden omdat het daar in januari het warmste is in Europa. Eerder werd al bekend dat in die maand de opnames van de realityshow plaatsvonden. Het Instagram account reality.fbi wist ook alvast te melden wie de eerste deelnemer van het nieuwe seizoen is. Het gaat om Jeroen Noens, die tot vorig jaar nog een relatie had met één van de Terror Twins: Esmee Ipema. Bij de breuk met Esmee vertelde Jeroen dat Esmee hem had gedumpt omdat ze weer haar vrije leven terugwilde. Wij zijn benieuwd of Esmee straks als ex van Jeroen op de stranden van Ex On The Beach verschijnt!

Foto: RTL

Lees ook: Dit zijn de vier koppels die meedoen aan Temptation Island 2022