Vonken vliegen ervan af in nieuwste aflevering van De Bachelor: "er zijn gevoelens"

Media door Elsemieke

Hoewel de dames in Mexico al de kans hebben gekregen om Thomas te leren kennen tijdens verschillende momentjes alleen, wordt het voor de bachelor tijd om keuzes te maken. Tijdens de laatste 'normale' aflevering van De Bachelor moet Thomas belissen: wie neemt hij mee op de 24-uurs date? En daarbij breekt hij het hart van één van de laatste dames.

Bridgerton seizoen 3: dit is wat we nu al weten

Thomas breekt onverwachts een hart in de laatste exit van De Bachelor 2022

De reis naar de ontknoping van De Bachelor met Thomas van der Vlugt komt steeds dichtbij. Er zitten nog maar een paar dames in het programma die strijden om het hart van Thomas. Inmiddels staat de ‘halve finale’ van De Bachelor op Videoland. Daarin moest Thomas van der Vlugt voor de laatste keer een dame naar huis sturen, want volgende week gaat hij met slechts twee vrouwen op 24-uurs date. 

Matchmade in heaven

Maureen, Inge en Merel zijn nog in de race en zij kregen versterking vanuit Nederland. Alle drie hadden ze hun beste vriend of vriendin die met Thomas kennis ging maken. Thomas sloeg aan het suppen met de beste vriend van Maureen, hij ging pottenbakken met de bestie van Inge en met Merel's vriendin Britt was het tijd voor een potje golf. Tijdens de laatste date met Merel was het wel duidelijk dat de vonken er tussen Merel en Thomas vanaf vliegen. Ook haar bestie denkt dat de twee een matchmade in heaven zijn. Over Maureen twijfelt Thomas flink, want ze is een stuk jonger en hij weet niet of hun levens met elkaar matchen. Met haar beste vriend bespreekt Maureen ook dat Thomas voor haar gevoel afstand van haar neemt.

"Het is goed zo"

Toch kiest Thomas er uiteindelijk voor om Merel én Maureen mee te nemen op de laatste romantische date en vist Inge naast het net. “Jij wil het beste voor mij en ik wil het beste voor jou. Maar ben ik het beste voor jou? Tijdens onze laatste date heb ik je gekust. Het voelde goed, maar ik kreeg niet de kriebels waar ik op hoopte. Daarom wil ik eerlijk met je zijn: ik wil je niet langer hier houden. Ik wil je laten gaan.” Inge is duidelijk teleurgesteld, maar ze pakt het goed op. ‘Ik hoop dat je de goede keuze maakt. Het is goed zo." Thomas is gecharmeerd van de manier waarop Inge met de afwijzing omgaat. “Ik denk vooral aan de mooie momenten die ik heb gehad met Inge. Die zal ik sowieso meenemen.” Volgende week zien we na de 24-uurs date met wie Thomas naar huis gaat!

Foto: RTL

Lees ook: Kandidaten onder de indruk van lichaam Thomas in nieuwste aflevering van de Bachelor