Alles wat we weten over Bridgerton seizoen 3

Vrije tijd door Elsemieke

Seizoen 2 van Bridgerton is pas net uit, maar je hebt het ongetwijfeld al gebingewatched. Heb je ook zin in meer fantastische baljurken, geweldige landhuizen en natuurlijk een overload aan romantische scènes? Dan hebben we goed nieuws voor je: Bridgerton seizoen 3 is coming! Dit is wat we tot nu toe weten over het derde seizoen van Bridgerton. In het nieuwe seizoen gaat Penelope op zoek naar een man, en dat met de hulp van Colin...

In Bridgerton seizoen 3 volgen we iemand anders

Nu blijkt dat de opnames voor Bridgerton seizoen 3 van start zijn gegaan, maakt dat we dichter en dichter bij het nieuwe seizoen komen. In seizoen 1 volgden we Daphne Bridgerton die verliefd werd op de knappe hertog. Seizoen 2 was meteen totaal anders, want ondanks dat Daphne nog even langskwam, volgden we vooral haar oudste broer Anthony Bridgerton. Bridgerton seizoen 3 belooft weer om andere personages te draaien. Er wordt gezegd dat dat waarschijnlijk Colin en Penelope zijn, hoewel het bij de Bridgerton-boeken Benedictus Bridgerton is die meer wordt uitgelicht.

Waarom de kans groot is dat het Colin en Penelope gaan worden? In seizoen 2 worden de twee, naast Anthony en de Sharma's, het meest uitgelicht. Waar andere romantische verhaallijnen een beetje op de achtergrond blijven, krijgt de lijn van Colin en Penelope de meeste aandacht na de hoofdrolspelers.

Bridgerton seizoen 3: wanneer kunnen we het verwachten?

De exacte datum voor Bridgerton seizoen 3 is nog niet bekend, maar de verwachting is dat je weer heerlijk kunt bingen in voorjaar van 2023. Nog even geduld dus! Nieuwe seizoenen Bridgerton komen er in ieder geval sowieso, seizoen 3 en 4 zijn namelijk officieël bevestigd. Gelukkig kun je in de tussentijd boeken à la Bridgerton lezen of deze fijne films en series die op Bridgerton lijken kijken als je geen genoeg kunt krijgen van de populaire Netflix-serie.

Beeld: GettyImages