Net bevestigd: Bridgerton krijgt een derde en vierde seizoen

Media door Laura

Marvellous news voor alle fans van Bridgerton! Natuurlijk sta je al een tijdje te poppelen om het tweede seizoen te bekijken (ook al is het zonder The Duke). Gelukkig is er snel weer goed nieuws te melden. De maker van de Netflix-serie Chris van Dusen laat op Instagram weten dat er nog twee seizoenen aankomen.

Lees ook: WAT?! Regé-Jean Page is niet te zien in seizoen 2 van Bridgerton

Acht boeken, acht seizoenen?

Bridgerton is gebaseerd op de boeken van Julia Quinn. Er zijn in totaal acht boeken en in elk staat één van de Bridgerton-kinderen centraal. In seizoen een van dat natuurlijk Daphne Bridgerton (gespeeld door Phoebe Dynevor). De andere Bridgertons stonden aan de zijlijn, maar zullen gauw hoofdrolspelers zijn. In seizoen twee mag Daphnes grote broer Anthony Bridgerton shinen.

Na het succes van seizoen 1 werd er druk gespeculeerd of ook meer seizoenen zouden verschijnen en of dat er ook acht zouden zijn. De maker zei daar toen het volgende over: “Omdat dit een gezin is van acht kinderen en er acht boeken zijn, zou ik me graag concentreren op het vertellen van de verhalen en liefdesverhalen van alle Bridgerton broers en zussen." En of dat acht seizoenen worden? “Dat zou ik geweldig vinden. Bij succes zou dat geweldig zijn.” 

Bridgerton seizoen 3 en 4

Enkele maanden na het verschijnen van het eerste seizoen Bridgerton op Netflix, werd bekend gemaakt dat de serie werd vernieuwd voor een tweede seizoen. Gelukkig heeft showrunner Chris van Dusen dinsdag laten weten dat hij groen licht heeft gekregen voor seizoen drie en vier van Bridgerton. Hij plaatste een post op Instagram om het heugelijke nieuws met de wereld te delen.

Naar verwachting zal seizoen drie dan draaien om Benedict en zijn liefje Sophie en in seizoen vier Colin en Penelope.

Lees ook: Zo ziet de cast van Bridgerton er zonder kostuums ui