Love in the air? De Bachelor-Paul op stap met een oude bekende

Media door Alyssa

Het lijkt erop dat De Bachelor niet de enige plek is waar liefdesvonken kunnen overslaan! Terwijl we vol spanning afwachten wie het hart van Paul Roos zal veroveren in het programma, zien we hem alvast de bloemetjes buitenzetten met een bekend gezicht uit een eerdere editie.

Merel Beks

Niemand minder dan Merel Beks, de winnares van De Bachelor in 2022, deelt gezellige momenten met Paul op haar Instagram. Bij een kiekje waarop ze samen met Paul poseert, schrijft ze: "Intercollegiaal overleg".

Vrienden of toch meer?

En dit is niet de eerste keer dat Merel en Paul samen te zien zijn op social media. Zou het kunnen dat ze elkaar al kenden uit dezelfde vriendenkring? Of bloeit er toch iets op tussen de twee?

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Merel Beks en Paul Roos uit De Bachelor

De Bachelor 2022

Voor Merel was de zoektocht naar de ware liefde in De Bachelor al eerder een avontuur. In 2022 veroverden ze het hart van Thomas van der Vlugt, maar helaas bleek hun relatie niet bestand tegen de druk van de publieke aandacht. Een pijnlijke breuk volgde, die zelfs de media haalde. In een interview met &C blikte Merel terug op deze moeilijke periode, waarin ze openhartig sprak over de ups en downs van de liefde.

Terwijl we vol verwachting uitkijken naar het verdere verloop van het programma met Paul en Rien in de hoofdrollen, blijven we nu ook gespannen wachten op meer nieuws over deze onverwachte mogelijke romance tussen Paul en Merel.

Lees ook: Monica Geuze verdedigt Bachelor-Paul: 'Hij was niet dronken'