Monica Geuze verdedigt Bachelor-Paul: 'Hij was niet dronken'

Media door Alyssa

De Bachelor is op dit moment in volle gang. Nu er nog maar een handjevol vrouwen over is, worden de afleveringen spannender. Want, wie gaat er met de harten van de mannen naar huis? In de meest recente podcast aflevering van Geuze & Gorgels vertelt Kaj Gorgels dat hij goed op de hoogte is van het programma dat zijn bestie presenteert. En Kaj heeft een aantal opmerkelijke observaties die de tongen losmaken.

De Bachelor is vermoeiend

Kaj begint met zijn bedenkingen over De Bachelor zelf. "Ik kan me voorstellen dat het behoorlijk vermoeiend is om in de schoenen van de Bachelors te staan", merkt hij op. "Al die lange dagen en het voortdurende praten met verschillende kandidaten."

Aangeschoten

Dan komt Kaj met een onthulling die je niet zou verwachten. "Ik heb zo'n vermoeden dat Paul... nou ja, dat hij eigenlijk de hele dag door een beetje aangeschoten is", zegt hij met een speelse toon. Monica kijkt verrast op: "Echt waar?" Kaj legt uit dat hij Paul bijna altijd met een glas cava ziet rondlopen in de show. Volgens de presentator kun je de alcohol bijna door het scherm voelen als je een paar uur onderweg bent.

Dubbele tong 

Monica geeft vervolgens toe dat ze deze roddel al eerder heeft gehoord. Zelfs haar vriend vroeg onlangs aan haar of het waar was dat Paul dronken was op beeld. Maar Monica heeft de Bachelor tijdens de opnames niet echt betrapt op een glaasje te veel. "Ik kan me niet herinneren dat ik hem daar dronken heb gezien", zegt ze. Kaj blijft echter sceptisch. Hij herinnert zich momenten waarop Paul een beetje wazig uit zijn ogen keek en met dubbele tong sprak. "Het leek alsof de kurk elk moment uit zijn mond kon vliegen", grapt Kaj.

Warme temperaturen

Monica oppert dat de warme temperaturen tijdens de opnames een rol zouden kunnen hebben gespeeld. Ze denkt dat Paul misschien gewoon last had van de hitte. Maar Kaj is er niet zo zeker van. Hij denkt eerder dat het een combinatie was van te veel drank én de warmte.

Lees ook: Beate benadert makers De Bachelor om dit fragment te laten verwijderen