Sarah van Soelen opnieuw verliefd: 'Kan mijn hart eindelijk weer openstellen'

Media door Alyssa

Sarah van Soelen heeft een nieuwe vriend! 'Het is nog pril, maar we vinden elkaar ontzettend leuk. Ik heb het erg fijn met hem', vertelt ze in gesprek met weekblad Story

Donderslag bij heldere hemel

Het is alweer drie jaar geleden dat Sarah werd verlaten door André Hazes. Voor de influencer kwam die breuk als een complete verrassing. Sarah en André hadden samen een huis gekocht en plannen gemaakt voor de toekomst, inclusief gesprekken over het stichten van een gezin. "We hadden een kamer ingericht voor André zijn zoontje", vertelde ze destijds aan weekblad Story. "En we spraken over kinderen. Ik dacht echt dat we samen oud zouden worden."

'Het voelt vertrouwd'

Gelukkig is het verdriet over André nu verleden tijd. Ze straalt van geluk met haar nieuwe vriend. "Het heeft lang geduurd voordat ik mijn hart na André weer kon openstellen. Ik was er ook niet mee bezig. Totdat ik deze leuke man ontmoette. Hij komt net als ik uit Rotterdam. Dat alleen al voelt heel vertrouwd."

Wie is die mysterieuze lover van Sarah?

Maar wie is dan die mysterieuze man? "Dat houd ik nog even voor mezelf. Met André ben ik totaal niet meer bezig. Ik volg hem niet op social media en luister niet naar zijn muziek. Dat boek is écht dicht."​​​​

Rachel Hazes

Tijdens haar relatie met André had Van Soelen een sterke band met zijn moeder, Rachel Hazes. Zelfs na de breuk bleven Sarah en Rachel goed met elkaar in contact. Maar nu is ook dat contact verwaterd. "Ik heb inmiddels geen contact meer met Rachel. Er is niets gebeurd tussen ons, maar soms loopt het zo. We leiden ieder ons eigen leven. Het hoofdstuk Hazes is dus in alle opzichten afgesloten."

Lees ook: Sarah Salah doet boekje open over reden van breuk met André Hazes