Sarah Salah doet boekje open over reden van breuk met André Hazes

Celebs door Elsemieke

De media staan er bol van: het liefdesleven van André Hazes. De volkszanger is volop bezig met zijn comeback na zijn burn-out en wil weer gaan optreden, maar zijn ex-vriendin - Sarah Salah - heeft nu een boekje open gedaan over haar romance met de zanger. De twee zouden zelfs gaan trouwen en samenwonen.

Ex vriendin André Hazes Sarah Salah over breuk

André Hazes had kort geleden een nieuwe vlam die toevallig ook Sarah heet, net als zijn ex Sarah van Soelen. Op het ‘juice kanaal’ van Yvonne Coldeweijer werd de zanger met zijn nieuwe vriendin in het vliegtuig gespot, onderweg naar hun eerste vakantie samen. Ze zouden elkaar in augustus dit jaar hebben leren kennen, in de Harbour Club in Vinkeveen.

'André Hazes heeft een nieuwe vriendin (en ze heet ook Sarah)'

“We waren heel verliefd”, vertelt Sarah aan Shownieuws. “André belde mijn moeder om te zeggen dat hij naar haar toe zou komen om mijn hand te vragen.” Sarah en André waren ook samen naar huizen aan het kijken. "Het huis wat hij nu heeft gekocht in Wilnis, had hij ook al naar mij doorgestuurd als optie."

Ego

Toen de documentaire over André uitkwam, ging het mis. “Na de première veranderde hij 180 graden. Hij had opeens een ego. André zei dat het artiestenleven nu weer zou beginnen en dat dit stress met zich meebrengt", aldus Sarah Salah. “Op een gegeven moment belde hij me om te zeggen dat het mentaal niet goed met hem ging. Hij zei even niet te weten wat hij wil." De twee besloten daarna een punt achter hun relatie te zetten.