'André Hazes heeft een nieuwe vriendin (en ze heet ook Sarah)'

Celebs door Elsemieke

De geruchten staan er in de media bol van: het liefdesleven van André Hazes. De volkszanger is volop bezig met zijn comeback na zijn burn-out en wil weer gaan optreden, maar heeft volgens diverse bronnen ook alweer een nieuwe vriendin. En ze heet - net als zijn ex - óók Sarah!

André Hazes heeft een nieuwe vriendin: Sarah Salah

Iedereen heeft het er over: André Hazes zou een nieuwe vriendin hebben! Een nieuwe vlam die toevallig ook Sarah heet, net als zijn ex Sarah van Soelen. Op het ‘juice kanaal’ van Yvonne Coldeweijer werd de zanger met zijn nieuwe vriendin in het vliegtuig gespot, onderweg naar hun eerste vakantie samen. De nieuwe vriendin van André Hazes - als we de geruchten mogen geloven dan - heet Sarah Salah. Ze zouden elkaar in augustus dit jaar hebben leren kennen, in de Harbour Club in Vinkeveen.

Neef Djarno in het complot bij nieuwe vriendin André Hazes?

Nu de documentaire van André Hazes vanaf 19 oktober op Videoland verschijnt, speculeren media dat André en zijn nieuwe vriendin het nieuws dáárom naar buiten brachten. Het filmpje dat gelekt is, is namelijk van zo dichtbij genomen dat de twee het wel hadden moeten merken. Opvallend detail: degene die het filmde, is volgens de geruchten Djarno Hofland, de neef van André. De Telegraaf vraagt zich dan ook af: “Heeft André nu bij het begin van zijn vakantie in Dubai zelf de regie gehad in het naar buiten brengen van het nieuws?" Djarno plaatste afgelopen weekend foto’s waaruit volgens het juicekanaal Reality.FBI blijkt dat ze in het middenklassehotel Centara Mirage Beach Resort zitten. Yes: ook in Dubai.

Sarah Salah is de nieuwe vriendin van André Hazes?

Het filmpje, waarin ze onderweg waren in het vliegtuig naar Dubai, verscheen op het Instagram-account van Yvonne Coldeweijer. Maar wie is dan eigenlijk die vermeende nieuwe vriendin van André Hazes? Sarah Salah is van Marokkaans-Egyptische afkomt en ze woont in Amsterdam. Ze heeft een opleiding tot fysiotherapeut gevolgd aan de THIM Hogeschool in Nieuwegein. De afgelopen maanden is ze volgens de gossip dus aan het daten met André Hazes.

Vanaf déze datum staat documentaire over André Hazes op Videoland