Deze oud-deelnemer wil Expeditie Robinson 2019 presenteren

Celebs door Laura

Van een YouTube-serie naar het presenteren van Temptation Island VIPS. Kaj Gorgels timmert lekker een eindje aan de weg. Zal hij voor zijn volgende klus Expeditie Robinson 2019 aan elkaar kletsen? Wel als het aan Kaj zelf ligt.

kaj gorgels

Lees ook: Nicolette Kluijver deelt krachtige foto van litteken na longoperatie

Nieuwe programma's

Vorig jaar deed Kaj mee als kandidaat, maar de rol van presentator ziet de 28-jarige Rotterdammert ook wel zitten. "Het lijkt het me leuk om Expeditie Robinson te presenteren", vertelt hij in een interview met VIVA. "Of een programma in de trant van Je zal het maar hebben."

Temptation Island VIPS

Hoe dan ook, we zullen Kaj's vrolijke koppie nog veel op de buis terugzien. "Waarschijnlijk krijgt Temptation Island VIPS een vervolg, dat heeft krankzinnig goed gescoord. En ik hoop nog een aantal stevige programma's te maken voor Videoland", aldus Kaj.

Wie Expeditie Robinson 2019 gaat presenteren is nog niet bekend. Nadat bleek dat Dennis Weenings contact niet werd verlengd door RTL, werd Art Rooijakkers gevraagd als zijn vervanger. Art heeft toegegeven dat hij is gevraagd door RTL, maar hij heeft nog geen ja gezegd. To be continued...

via GIPHY

Lees ook: 7 x waarom Loiza Lamers simpelweg een baas is

Beeld: Brunopress