Monica en Kaj kondigen start van Temptation Island: Love or Leave 2022 aan

Media door Laura

Het is bijna weer tijd voor je favoriete relatietest die bij voorbaat (bijna) altijd mislukt. Het derde seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaat binnenkort weer beginnen. Presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels kondigen de startdatum aan in een Instagram-video.

temptation island 2022

Lees ook: Zien: zo ziet de echte zoon van GTST-Erik de Vogel er uit

Temptation Island: Love or Leave 2022

Nog een maand en een beetje en dan kunnen we weer smullen van versgeperste Temptation-juice. Op donderdag 28 april verschijnen de eerste twee afleveringen op Videoland. Dat vertelt presentatieduo Monica Geuze en Kaj Gorgels in een video op Videolands Instagram-pagina. "Het belooft weer een bizar seizoen te worden, met veel drama en een nieuwe twist, maar daarover later meer", aldus Monica.

In Temptation Island: Love or Leave gaan vier heterokoppels de grootste liefdesuitdaging aan. Twee weken zullen ze gescheiden van hun partner leven in een beeldschone villa met even beeldschone singles die op zoek zijn naar een relatie. Gaan de stellen aan het einde samen of alleen naar huis...?

Eerste koppel en single gelekt

Welke vier stelletjes de verleiding aangaan is nog even geheim, maar er zijn wel al namen gelekt. Volgens juice channel Reality FBI gaat het om Cleo en Antonio, die meer dan een jaar een relatie hebben. Ook de identiteit van de eerst single is ontfutseld door Reality FBI, het zou gaan om de blonde Thalessa de Jong. Als we haar Instagram moeten geloven heeft ze twee grote hobby's, namelijk paardrijden en als model staan. 

 

Lees ook: Rudy (53) datet graag met jongere mannen: "ik moet de volgende keer om hun ID vragen"