Rudy (53) datet graag met jongere mannen: "ik moet de volgende keer om hun ID vragen"

Media door Elsemieke

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Deze week komt de Engelse Rudy aan bod. Zij heeft nog een actief leven en is op zoek naar wat extra vuur in haar leven. 

Molly (27) is een furry: "Ik heb een affaire met een menselijk paard”

De 53-jarige Engelse Rudy neemt in Lang Leve de Liefde geen blad voor de mond. Ze is absoluut geen muurbloempje, want ze weet naar eigen zeggen precies wat ze wil en wanneer ze dat dan wil. Rudy komt oorspronkelijk uit Engeland en dat hoor je ook nog wel aan haar accent. “Ik heb minnaars gehad, maar die waren heel jong. Ik moet de volgende keer even de ID-kaarten bekijken, denk ik. Daar heb ik me weleens goed in vergist. Ik val trouwens op echte bikertypes.”

Champagne 

Haar date Jerûn (50) heeft een foodtruck waarmee hij pannenkoeken verkoopt op festivals. Bij binnenkomst wil hij haar een kusje geven, maar dat hoeft van Rudy nog niet. “I don’t know you that well“, voegt ze lachend toe. Al snel wordt de champagne geopend. “Vrouw naar m’n hart”, aldus Jerûn.

Twee vriendjes tegelijkertijd

Tijdens een potje pool wil Rudy alvast laten merken hoe de vork in de steel zit. “Als ik twee vriendjes heb ben ik altijd eerlijk. Dan weten ze het van elkaar.” Daar kan hij zich wel in vinden. "En ik ben doelgericht en ik weet wat ik wil.” Rudy wil die avond wel alleen slapen, tot teleurstelling van haar date. Ook tijdens het koken heeft ze een mening en ze is niet bang die aan Jerûn te verkondigen: “Wil je niet boven de pan praten. Daar kan ik echt heel erg slecht tegen. Niet doen, dus.”

Foto: iStock / SBS

Lees ook: Vreemdgaan: wanneer ga je nou echt vreemd?