Molly (27) is een furry: "Ik heb een affaire met een menselijk paard”

Liefde door Redactie Ze.nl

Furries zijn mensen die zich graag verkleden als dieren of pluche wezens. Ook de 27-jarige Molly is een furry. Als Pepper voelt ze zich bevrijd in haar lycra speelpakje met hondenkapje, pootjes en staart. Molly vertelt in een interview met Closer over haar leven als furry.

Lees ook: ASMR-seks: de nieuwe porno?

Menselijke dieren

De 27-jarige Molly uit Somerset, werkt in het dagelijks leven als therapeut. Maar in haar vrije tijd waant ze zich het liefst in haar fantasiewereld als Pepper. Haar man Spencer verkleedt zich ook als een puppy. Zijn alterego is Daring. Het stel is getrouwd en samen hebben ze een dochtertje van drie. Spencer is niet haar enige “dierlijke” partner. Voordat zij haar man ontmoette op een evenement in 2017, had Molly al een hechte band met Buck. Dit menselijke paard is nog steeds in haar leven, ondanks dat Molly nu getrouwd is.

Puppy play

“Het is geen verrassing dat mijn partners ‘menselijke dieren’ zijn. Het is een wereld waar ik van hou en de mensen erin zijn zo aardig.” Molly ontdekte de menselijke puppywereld door een artikel uit 2016, over Spot: een menselijke hond. “Via Twitter ben ik in contact gekomen met Spot, die eigenlijk Tom heet en theatertechnicus en fotomodel is. Ik kocht een puppykapje via Amazon en noemde mezelf naar een puppy die we hadden gekregen toen ik een kind was." Gekleed als Pepper, naar eigen zeggen een Stafford, bezocht ze puppy shows.

Furry

Twee partners

“Spencer en ik gaan naar evenementen waar we puppy’s kunnen zijn en we bezoeken ook graag groene gebieden in de buurt. We krijgen soms scheve blikken van voorbijgangers, maar veel mensen in de omgeving kennen ons. Spencer voelt zich niet bedreigd door Buck, ze kunnen zelfs goed met elkaar opschieten. Buck en ik gaan weekendjes weg. We verkleden ons als onze dierlijke alter ego’s, gaan wandelen, spelen en vrijen. Buck heeft altijd aangegeven dat hij geen relatie wil en geen kinderen, dus werden we gewoon minnaars.”

Stabiele relatie

“Sommige van onze puppyvrienden kwamen naar onze bruiloft. Onze gasten kwamen in ‘normale kleren’, maar aan het eind van de avond trokken sommige van ons onze capuchons op en speelden en renden rond.” Buck ging niet naar de bruiloft, maar hij en Molly bleven elkaar om de zes maanden zien. “Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik iemands lichaam moet bezitten en moet dicteren wat ze wel en niet doen. Voorlopig ben ik blij met mijn paard en jachthond.”

Lees ook: Hoe krijg ik mijn sexdrive terug?