Molly (27) is een furry: "Ik heb een affaire met een menselijk paard”

Liefde door Jordan

Furries zijn mensen die zich graag verkleden als dieren of pluche wezens. Zo is Molly ook een furry, een stafford genaamd Pepper. Zij voelt zich bevrijd als zij haar lycra speelpakje aantrekt met hondenkapje, pootjes en staart en zich onderdompelt in de fantasiewereld als hond.

Lees ook: ASMR-seks: de nieuwe porno?

Menselijke dieren

De 27-jarige Molly uit Somerset, werkt in het dagelijks leven als therapeut. Maar in haar vrije tijd waant ze zich het liefst in haar fantasiewereld als Pepper. Haar man Spencer verkleedt zich ook als een puppy genaamd Daring. Het stel is getrouwd en hebben samen een dochtertje van drie. Maar Spencer is niet haar enige “dierlijke” partner. Voordat zij Spencer ontmoette op een evenement in 2017, had zij al een hechte band met Buck, een menselijk paard. Ondanks dat zij een echtgenoot heeft, gaat zij nog steeds om met Buck.

Puppy play

“Het is geen verrassing dat mijn partners ‘menselijke dieren’ zijn. Het is een wereld waar ik van hou en de mensen erin zijn zo aardig.” Molly ontdekte de menselijke puppywereld door een artikel uit 2016, over Spot een menselijke hond. “Via Twitter ben ik in contact gekomen met Spot, die eigenlijk Tom heet en theatertechnicus en fotomodel is, hoewel hij zei dat het niet voor iedereen is moedigde hij me aan om het te proberen. Sindsdien zijn we beste vrienden. Ik kocht een puppykapje via Amazon en noemde mezelf naar een puppy die we bijna hadden gekregen toen ik een kind was." Gekleed als Pepper, naar eigen zeggen een Stafford, begon Molly de fetisj te verkennen en bezocht ze puppy shows.

Twee partners

Molly vertelt in een interview met Closer over haar leven als furry. “Spencer en ik gaan niet alleen graag naar evenementen waar we puppy’s kunnen zijn, we bezoeken ook graag groene gebieden in de buurt. We krijgen soms scheve blikken van voorbijgangers, maar veel mensen in de omgeving kennen ons en laten ons. Spencer voelt zich niet bedreigd door Buck, ze kunnen zelfs goed met elkaar opschieten. Buck en ik gaan weekendjes weg. We verkleden ons als onze dierlijke alter ego’s, gaan wandelen, spelen en vrijen.”

“Ik leerde Buck vijf jaar geleden kennen tijdens een show. Ik ging kijken bij de menselijke pony’s die ook op het evenement waren. Ze waren prachtig en hun kostuums waren geweldig! Ik was meteen weg van Buck, hij zag er zo knap uit in zijn kostuum. Ik ging naar hem toe en zo is het begonnen. De eerste maanden waren we gewoon vrienden. Pas na ongeveer zes maanden hadden we seksueel contact. Maar Buck heeft altijd aangegeven dat hij geen relatie wil en geen kinderen, dus werden we gewoon minnaars.”

Stabiele relatie

Molly ontmoette Spencer in 2017 op een andere puppy show. Ze werden al snel verliefd en gelukkig accepteerde Spencer het dat ze Buck nog steeds af en toe zag. In 2019 trouwden het stel. Molly vertelt: “Sommige van onze puppyvrienden kwamen naar onze bruiloft. Er is een grote gemeenschap, ongeveer 12.000 van ons in het Verenigd Koninkrijk. Onze gasten kwamen in ‘normale kleren’, maar aan het eind van de avond trokken sommige van ons onze capuchons op en speelden en renden rond.” Buck ging niet naar de bruiloft, maar hij en Molly bleven elkaar om de zes maanden zien. “Spencer is er goed onder en misschien vindt hij op een dag ook wel iemand anders. We hebben een heel leven samen, niets gaat dat verbreken. We voelen geen jaloezie, ik heb nooit het gevoel gehad dat ik iemands lichaam moet bezitten en moet dicteren wat ze wel en niet doen. Voorlopig ben ik blij met mijn paard en jachthond.”

Lees ook: Hoe krijg ik mijn sexdrive terug?