Dit zijn de beste kleuren om te dragen als je liefde wil manifesteren

Liefde door Maya Luz

Wil jij graag een nieuwe liefde in je leven manifesteren? Of wil je misschien juist je huidige relatie nieuw leven in blazen? De kleuren waarmee jij jezelf omringt, kunnen jouw manifestaties meer kracht geven. Dit zijn de beste kleuren om te dragen als je liefde wil manifesteren.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de meest loyale partners

Rood

Rood is natuurlijk de kleur van de liefde, maar ook van verlangen. Daarnaast staat het symbool voor zelfvertrouwen en seksuele energie. Als jij meer passie zoekt in je leven, is dit de perfecte kleur om te dragen op je lichaam, op je gezicht of op je nagels. Rood is een krachtige kleur. Het gaat je dus ongetwijfeld helpen met van jouw dromen, realiteit maken.

Roze

Roze is ook een kleur die vaak geassocieerd wordt met de liefde. Het symboliseert positiviteit. Roze is de perfecte kleur om te dragen tijdens een eerste date of wanneer je je crush aan wil spreken. Het dragen van de kleur roze accentueert jouw optimisme en vriendelijkheid en zorgt ervoor dat de vonk ongetwijfeld over zal slaan!

Blauw

Blauw staat voor vertrouwen. En vertrouwen is natuurlijk onmisbaar in een relatie. Daarnaast staat blauw symbool voor onvoorwaardelijke liefde, iets dat we allemaal willen in een relatie. Ook wordt de kleur blauw geassocieerd met je keel chakra. Het nodigt ons uit om onze gevoelens uit te spreken, zeker als het over de liefde gaat. Zolang het maar uit het hart komt.

Groen

Groen is de kleur van de godin Venus. Deze kleur brengt positieve vibes in je relatie. Groen helpt ons om de wereld vanuit een positiever perspectief te bekijken en om het goede in andere mensen te zien. Dit is de perfecte kleur om te dragen als je een meer chille en volwassen vibe wil laten ontstaan tussen jou en je partner.

Bruin

Chocolade bruin is de kleur om te dragen als je liefde wil verwelkomen in je leven. Deze kleur staat symbool voor betrouwbaarheid en eerlijkheid. Het duidt sterke gevoelens aan binnen je relatie. De kleur bruin helpt jou om nieuwe banden op te bouwen en om al bestaande banden te versterken.

Oranje

Oranje is niet alleen een kleur om te dragen tijdens Koningsdag! Het is een vrolijke en uitnodigende kleur. Als je op zoek bent naar een stabiele en veilige connectie, dan is oranje de kleur om te dragen. Oranje helpt je ook om speelsheid en creativiteit bij je relatie te betrekken. Je zal dus alleen maar lol beleven als jij je waant in deze kleur.

Paars

Tot slot hebben we de prachtige kleur paars. Paars wordt gezien als een romantische kleur. Het moedigt ons aan om risico's te nemen als het op de liefde aankomt. Dankzij deze kleur krijgen wij het lef om te vechten voor wat we echt willen, zelfs als er obstakels in de weg zitten. Dit maakt het een kleur die dus zeker niet mag ontbreken in je garderobe.

Lees ook: Trucje: een betere relatie kost je maar 6 uurtjes