Deze sterrenbeelden zijn de meest loyale partners

Single & daten door Anne-Fleur

Wie in een exclusieve, monogame relatie zit hoort natuurlijk altijd trouw te blijven aan z'n partner. Toch raken sommige mensen snel afgeleid, of hebben ze vaker de neiging om vreemd te gaan. Inexcusable behaviour, natuurlijk, maar bij sommigen zit het nu 'eenmaal' in het karakter. Maar bij wie je in ieder geval nooit zorgen hoeft te maken dat 'ie wel loyaal blijft, zijn déze sterrenbeelden.

Deze sterrenbeelden zijn het loyaalst

Loyaliteit en vertrouwen zijn twee enorm belangrijke dingen in een relatie. Ben je nog single en hopeloos op zoek naar de ware liefde, dan is het misschien een goed idee om het bij bepaalde sterrenbeelden (en dus karakters) te zoeken. Er zijn namelijk drie sterrenbeelden die, als ze eenmaal aan je vastzitten, je het liefst niet meer loslaten. Een langdurige relatie hebben met deze mensen zal maar zo kunnen lukken.

Waterman

Watermannen zijn geen hopeloze romantici, maar heb je een vast plekje in hun hart gekregen, dan geven ze die plek niet zomaar weg. Vreemdgaan is een absolute no-go voor dit teken, want ze zijn in een relatie met een persoon voor een reden. Verder is de Waterman een sucker voor een goede connectie met iemand, en eerlijk: die krijgen ze écht niet met iedereen.

Boogschutter

Ook de Boogschutter is een erg loyaal sterrenbeeld. Ze zullen uit zichzelf niet direct op zoek gaan naar een relatie, want dit teken is ook erg avontuurlijk, maar when it happens, it happens. Als dit teken verliefd is, zijn ze ook écht verliefd en hebben ze oog voor maar één persoon. Boogschutters zijn ook bang mensen te verliezen of om fouten te maken, dus no way dat ze zoiets doms als vreemdgaan doen.

Maagd

Een teken dat in love with love is, is de Maagd. En reken maar dat ze je dit zullen laten weten ook. Maagden zijn erg luid en duidelijk in hun gevoelens en als ze van je houden, dan weet je dat direct. Omdat dit sterrenbeeld zo verliefd is op de liefde (en op jou) hoef je dus echt niet bang te zijn dat ze vertier bij iemand anders zoeken.