Lifestyle / Media
Media

7 x waarom Loiza Lamers simpelweg een baas is - Expeditie Robinson

Robinsnollers! We kunnen niet beloven dat er geen spoilers in dit artikel staan, dus lees vooral niet door als je het nog niet hebt gezien. Je bent gewaarschuwd. Dan nu: wat was het weer een heerlijke aflevering! En na Loiza's strenge doch uiterst rechtvaardige optreden als juffrouw op het schoolplein vinden we dat ze het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Daarom: 7 redenen waarom Loiza Lamers simpelweg een baas is. 

1. Juf op het schoolplein

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de Robinsonaward van gisteravond ging zonder twijfel naar Loiza, nietwaar? "Ik hou niet van schoolpleinpesterijen", aldus Loiza. In één actie wist ze korte metten te maken met het vieze spelletje van Ozzy, die er vervolgens ook direct uitvloog. Opgeruimd staat netjes. Voor ons heeft ze al gewonnen. 

2. Hallo, girlcrush!

Need we say more?

3. Sterkste speler

Ze is een van de sterkste op het eiland. Niet alleen is ze giga atletisch, maar ook een strijder pur sang. Spierbundel Steven, topsporter Greg of vlugge Ozzy zijn geen partij voor lenige Loiza. Tijdens de proef kronkelde ze aan kop als een boa constrictor door die gekke hangende schommelconstructie heen. Jammer dat het puzzelen niet meeviel, maar dat terzijde.

4. Herseninfarct

Ze had in 2017 een herseninfarct, waarbij ze zomaar in elkaar zakte in de sportschool en het niet zeker was of ze er weer helemaal bovenop zou komen. En nu? Nu is ze gewoon even een van de sterkste spelers op het eiland. Zo dan! Petje af, mag gezegd worden.

5. Zelfs Twitter is vol lof

Op Twitter is geen negatieve reactie te vinden. En dat wil wat zeggen, want daar wordt nogal wat afgezeken. Laten we zeggen dat Twitter de universele klaagmuur ter wereld is, voor iedereen die de echte klaagmuur in Jeruzalem een tikkie te ver vindt. En zélfs daar is geen negatieve uitspraak over haar te vinden. Tja, iedereen is gewoon gek op Loiza. 

6. Blij met stemmen

Ze is een van de weinige deelnemers met zoveel zelfvertrouwen dat ze het zelfs een eer vindt dat mensen op haar willen stemmen. 'Ze vinden mij de sterkste, tof!', vindt Loiza, terwijl de rest in haar schoenen in een hoekje zou zitten janken. Of nog erger, naar huis gaat...

7. Ze hield Tony in bedwang

Het lijkt alweer lichtjaren geleden dat tiener Tony en zijn rare fratsen de expeditie verlieten, maar laten we aub niet vergeten dat Loiza degene was die deze dictator in het gareel wist te houden. Zij was degene die de groep bij elkaar hield toen deze uit elkaar dreigde te vallen én ze sprak Tony aan op zijn kinderachtige gedrag. Petje af, wij hadden hem allang in het zand begraven en er twee tieten op getekend.

Lees ook: 6 conclusies die we kunnen trekken na Expeditie Robinson aflevering 8

Beeld: RTL