Paul Roos: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Zara

Paul Roos is bekend gewroden door zijn deelname aan De Bachelor (2024), waarbij hij meedoet aan het eerste seizoen met twee bachelors zijn die de liefde proberen te vinden.

Over Paul Roos 

Volledige naam
Paul Roos
Geboortedatum
1993
Geboorteplaats
onbekend
Huidige woonplaats
Amsterdam
Relatiestatus
onbekend

Achtergrondinformatie

Paul woont in Amsterdam en heeft in Maastricht gestudeerd om advocaat te worden. Momenteel is hij werkzaam als jurist. Voor zijn deelname aan De Bachelor in 2024 is hij niet eerder op televisie verschenen. Het lijkt er niet op dat hij van plan is carrière te maken in de televisiewereld, want volgens zijn zus wil Paul weer het normale leven in als harde werker.

Jeugd

Paul hield in het verleden erg van festivals en het feestleven. Hij reist graag de wereld rond met zijn zusje Isabelle. Naar eigen zeggen is hij echt een familiemens. Zijn vader heeft sinds 2014 Parkinson en zit in een verzorgingstehuis. Zijn moeder is ongeneeslijk ziek.

Lees ook: Rien Welsink: leeftijd, vermogen en biografie

Carrière

Paul heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd van 2012-2015 aan de Universiteit Maastricht. Na het afronden van zijn Bachelor in Laws, is hij door gaan studeren voor zijn Master of Laws, waar hij cum laude in 2017 is afgestudeerd. Vanaf september 2020 is Paul gestart als advocaat bij advocatenbureau Adelmeijer Hoyng Advocaten en in oktober 2022 is hij doorgestroomd als attorney-at-law advocaat bij Evers Soerjatin. Sinds maart 2024 is hij een andere richting op geslagen als Legal Counsel Complaints Management bij ABN Amro.

Vermogen Paul Roos 

Het vermogen van Paul Roos is onbekend. Een gemiddeld basissalaris bij ABN Amro voor een soortgelijke functie is gelijk aan €42.000 - €74.000 per jaar.

Instagram Paul Roos 

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Paul Roos 

Is Paul Roos wel echt advocaat?

Er werden roddels verspreid van juice channel Life of Yvonne over dat Paul geen echte advocaat zou zijn, maar een jurist. Paul heeft deze uitspraak snel ontkracht door zijn carrièreloopbaan te delen. Hij is dus wel zeker opgeleid als advocaat.

Hot or Not?

  • Yes! (1)
  • Nope! (0)