Janice Blok zet grote stap: 'Ik kan het nog steeds niet geloven'

Media door Alyssa

Janice Blok heeft iets groots te vieren! Via Instagram deelde ze het heuglijke nieuws dat ze haar eigen huis heeft gekocht. Met twee foto's van het ondertekenen van het koopcontract, een video waarbij ze champagne ontvangt en een feestelijke video in haar nieuwe woning, kondigde ze haar mijlpaal aan.

Hoekwoning

"Ik heb een huis gekocht! 🍾 🎉 🏡 🔑 Het is officieel! Ik heb in mijn eentje een groot-mensen-huis gekocht!", schreef Janice onder haar Instagram-post. Ze beschreef hoe ze op slag verliefd werd op het huis, dat aan al haar eisen voldoet en een lang gekoesterde droom vervult. De hoekwoning heeft een prachtige tuin op het zuiden, een garage en een eigen oprit. "Ik kan het nog steeds niet geloven en ben zo ontzettend trots op mezelf dat dit me is gelukt", voegde ze eraan toe.

Renovatiereis

En het wordt nog beter: Janice belooft haar volgers mee te nemen in haar renovatiereis. "Ik ga jullie helemaal meenemen in de renovatie! Het is een oud huis en moet compleet worden omgetoverd", onthulde ze. Via haar Instagram Stories kunnen fans het proces op de voet volgen. Zo deelde ze vanochtend dat de vloerverwarming wordt geïnstalleerd en liet ze zien hoe ze enthousiast een nieuwe badkamer samenstelde aan de hand van een prachtige 3D-tekening.

Mijlpaal

Met deze nieuwe stap zet Janice Blok een belangrijke mijlpaal in haar leven, en haar fans kunnen niet wachten om haar reis te volgen terwijl ze haar droomhuis omtovert tot een waar paradijs

Meer op Instagram