Lifestyle / Media
Media

Dit zijn de vier nieuwe gezichten van Bridgerton seizoen 2

Bridgerton bingewatchers opgelet! Er komen vier verse gezichten bij voor het tweede seizoen van je beloved series. Ook komt er een spannende, nieuwe verhaallijn… Hoewel we The Duke moeten missen, belooft seizoen twee nu al veel goeds.

bridgerton seizoen 2

Lees ook: Seizoen 4 van The Sinner komt eraan en dit is wat we weten 

Afscheid Regé-Jean Page

Vrijdag werd het droevige nieuws bekend gemaakt dat de acteur Regé-Jean Page (de hotte Simon Bassett) niet terugkomt voor het nieuwe seizoen van Bridgerton. Dat is natuurlijk om te janken, maar gelukkig zijn er interessante verhaallijnen in the making. De cast en crew zijn druk aan het werk: de productie van Bridgerton seizoen 2 is deze maand begonnen. Ze zijn aan het filmen in Londen.

Nieuwe gezichten

We weten nog niet hoe groot sommige rollen van de nieuwe gezichten worden, maar wel wie. Het tweede seizoen wordt gebaseerd op het tweede boek ‘The Viscount Who Loved Me’ van Julia Quinn. In elk van de acht boeken staat een Bridgerton-telg centraal. In nummer twee is de beurt aan Anthony, die op zoek gaat naar zijn ware liefde. Dan komt hij terecht bij Kate Sharma. Eerder werd al bekend dat Simone Ashley (Sex Education) deze rol zal spelen.
 

In de serie heeft zij ook een zusje, Edwina. Deze rol wordt vertolkt door Charithra Chandran. Het lijkt erop dat Anthony eerst gevoelens krijgt voor Edwina vóórdat hij haar oudere zus Kate ziet staan.  

Er is ook een rol weggelegd voor Shelley Conn, zij speelt Mary Sharma, de moeder van Kate en Edwina.

De acteur Rupert Young zien we in het tweede seizoen als Jack. Het is nog onduidelijk wat zijn verhaallijn in de serie is. Dit komt omdat zijn karakter speciaal gecreëerd is voor de serie.

Calam Lynch speelt Theo Sharpe. Theo is een hardwerkende printer assistent die vecht voor de rechten van iedereen.

Lees ook: Goed opgedroogd: zo ziet de cast van Awkward er nu uit