Lifestyle / Media
Media

Kijkers gaan stuk om 'poepgesprek' tussen Laura en Roy bij First Dates

Het is algemene kennis dat je bepaalde gespreksonderwerpen beter niet aansnijdt tijdens een eerste date. Exen, politiek of lichamelijke kwaaltjes, maar eigenlijk is het heel persoonlijk wat wel of niet kan tijdens een afspraakje. Als het aan First Date'ers Laura en Roy ligt, kun je prima een boekje opendoen over het toiletbezoek. Tot grote hilariteit van de kijkers natuurlijk.

first dates laura roy

Lees ook: WAT?! Regé-Jean Page is niet te zien in seizoen 2 van Bridgerton

Foute mannen

De date van Laura (28) en Roy (36) verloopt soepeltjes, al is het snel duidelijk dat er geen romantische klik is. Dat weerhoudt de twee echter niet om heel open met elkaar te zijn. Zo vertelt Laura dat Roy eigenlijk niet haar type is. "Ik trek andere mannen aan dan die bij mij passen. Ik heb vooral gedatet met foute mannen. Mannen die zeggen dat ze geen kinderen hebben en niet getrouwd zijn. Dat is al drie keer gebeurd." 

Wanneer Laura vertelt dat ze lactose-intolerantie, hooikoorts en allergieën heeft, deelt Roy dat hij een lichte vorm van Gilles de la Tourette heeft. "Maar ik scheld je de huid niet vol en maak geen wilde bewegingen", stelt hij haar gerust. Laura schrikt er niet van: "Iemand die dichtbij mij staat heeft hetzelfde."

first dates roy laura

Een boom gered

De grootste openbaring komt toch wel wanneer Laura het onderwerp 'poep' op tafel gooit. "Ik deel alles. Ik heb een collega waar ik heel goed mee kan. Daarmee heb ik het ook over poepen. Ik denk weleens: waarom moet ik dat nou delen? Maar ik deel gewoon heel graag."

Roy kan er wel over meepraten: "Het maakt me dus ook blij als ik een one wiper heb.” Voor de niet-begrijpende kijkers, legt Roy het even haarfijn uit: wanneer je maar één keer je kont af hoeft te vegen. "Dan heb je schoon gepoept. Dat is een one wiper. Dat zijn de geluksmomentjes waarvoor ik leef. Dan heb ik het gevoel dat ik die dag een boom heb gered."

Er zijn veel bijzondere momenten geweest in de geschiedenis van First Dates, maar dit was er zeker een voor in de boeken! Twitteraars gaan los: 

Benieuwd naar de uitzending? Kijk First Dates hier terug.

 

Lees ook: Goed opgedroogd: zo ziet de cast van Awkward er nu uit