Seizoen 4 van The Sinner komt eraan en dit is wat we weten 

Media door Angel

De populaire crimeserie The Sinner komt terug met seizoen 4! Wanneer weten we nog niet precies, maar er zijn al andere details bekend over het nieuwe seizoen. Wie wordt er vermoord? Wie is de dader? Hoe gaat het verder met Harry Ambrose? Dit wil je weten!

Lees ook: Dat ene liedje uit The Sinner bestaat dus écht!

Groot mysterie

Wat we al weten: The Sinner draait niet om wie de moord heeft gepleegd, maar waarom diegene dat heeft gedaan. In het eerste seizoen was te zien dat Cora Tannetti (gespeeld door Jessica Biel) een man op het strand neerstak. In het nieuwe seizoen draait het om Percy Muldoon, een jonge vrouw die deel uitmaakt van een vooraanstaande vissersfamilie in Maine. Percy heeft enorm veel succes als kreeftvisser. Juist dan gebeurt er iets vreselijks waardoor alles verandert.

Nieuw gezicht

Over de nieuwe cast is er nog weinig bekend. Wel weten we dat Bill Pullman weer terugkeert als detective Harry Ambrose! Ook is Jessica Biel betrokken, zij is nog steeds de executive producer samen met Derek Simonds. 

En eindelijk weten we ook wie de hoofdrol van Percy Muldoon op zich neemt: Alice Kremelberg. Ze was te zien in Orange is the New Black als Nicole. Misschien ken je haar ook nog uit de film The Trial of the Chicago 7, die genomineerd is voor een Oscar in de categorie Beste Film.

Lees ook: Binnenkort op Netflix! Kristin Davis van SatC speelt in deze bloedstollende thriller