Dat ene liedje uit The Sinner bestaat dus écht!

Media door Laura

Over het einde van The Sinner willen we maar drie woorden kwijt: What. The. Fuck. Geen zorgen, verder zullen we niks spoilen. Zoals je weet speelt muziek een belangrijke rol in de keispannende serie. Korte opfrisser: het liedje wat steeds terugkomt, triggert het weggestopte trauma van hoofdpersoon Cora waardoor ze een vreemde op klaarlichte dag doodsteekt. Gedurende de serie hoor je steeds korte fragmenten van het nummer, maar in de ontknoping hoor je eindelijk het volledige nummer. En raad eens... het is dus van een échte band en niet die van 'Frankie Belmont'...

the sinner muziek

Duister en sexy

Na het kijken van de laatste aflevering van The Sinner bleef het liedje maar in ons hoofd zitten, daarom hebben we het opgezocht. Het blijkt een nummer van de éénkoppige band Big Black Delta te zijn en heet 'Hugging and Kissin'.

Fun fact: de makers van de serie hebben honderden liedjes uitgeprobeerd, voordat ze 'Hugging and Kissin' ontdekten. "We zochten iets wat een beetje duister maar ook sexy was. Maar we wilden ook weer niet dat het té duister of agressief was, dat zou een beetje te overduidelijk zijn."

En dat is perfect gelukt! Beluister het nummer hieronder:

Lees ook: Fan van Grey's Anatomy? Dan vind je deze 6 series ook leuk

De songtekst:

Giving me love
All on your canvas
All of the girls
All on the mattress

Lock the door
Dim the lights
Bottoms up
I'm in love
And you too

You're the best I can do

Pushing and shoving
Hugging and kissing
All of the time
All over again

Lock the door
Then we'll die
Bottoms up
I'm in love
I love you

You're the best I can do

And she told me
That she loved me
And she gave me my money back

Lees ook: Wie durft? Dit zou de engste serie op Netflix zijn