Lifestyle / Media
Media

De 27 beste Ranking the Stars vragen voor een onvergetelijke meidenavond

Eindeloos ouwehoeren is natuurlijk heerlijk, maar soms is het ook leuk om een meidenavondje een totaal andere invulling te geven. Bijvoorbeeld door Ranking the Stars met je vriendinnen te spelen. Het vergt enige voorbereiding, maar je zult geheid de avond van je leven hebben. Lijkt het jou leuk om Ranking the Stars te organiseren, lees dan snel verder hoe je dit moet aanpakken!

ranking the stars vragen

Lees ook: 50 vragen die je aan elkaar kunt stellen voor een diepere band/relatie

Ranking the Stars vragen

Zoek een partner in crime die jou wilt helpen bij de organisatie. Bespreek samen onder het genot van een wijntje wie jullie willen uitnodigen (rond de 10/15 personen) en verzin zo'n 10/15 (evenveel vragen als de aanwezigen) spannende/ondeugende/grappige Ranking the Stars vragen. Zoals:

 1. Wie is de ideale schoondochter?
 2. Wie heeft de meeste sekspartners gehad?
 3. Wie kan het beste 40 dagen zonder seks?
 4. Wie kan het best versieren?
 5. Wie heeft er wel eens met een vrouw geëxperimenteerd?
 6. Wie poept er bij andere mensen thuis?
 7. Wie laat er scheten in het bijzijn van haar partner?
 8. Wie werd het meest uit de klas gestuurd op de middelbare school?
 9. Wie is het vaakst dronken?
 10. Wie zal het eerst naar een parenclub gaan?
 11. Wie is het eerst ontmaagd?
 12. Wie maakt de meeste blunders?
 13. Wie kleedt zich het beste?
 14. Wie is het meest irritant?
 15. Wie is de moeder van de groep?
 16. Wie zou overleven op een onbewoond eiland?
 17. Wie zou meedoen met Temptation Island?
 18. Wie heeft het hoogste IQ?
 19. Wie wordt als eerst gearresteerd?
 20. Wie liegt er het minst?
 21. Wie eindigt er met een beroemdheid?
 22. Wie leeft en eet het meest ongezond?
 23. Wie kan er het slechtst tegen alcohol?
 24. Wie is het meest gierig?
 25. Wie is de grootste roddelkoningin?
 26. Wie belt er het vaakst af met een smoes?
 27. Wie is het meest preuts van de groep?

Ga nu naar datumprikker.nl en nodig de meiden uit, stel een paar data voor. Zo kom je er heel gemakkelijk achter welke datum het beste is en hoe veel meiden er zullen komen naar de Ranking the Stars avond.

Ranking the Stars presentatie

Stuur nu iedereen die komt een mailtje met daarin een Excel-bestand met alle vragen die jullie hebben bedacht, met daaronder het aantal van de aanwezigen. Het is de bedoeling dat alle meiden (de 'Stars') ieder voor zich de lijst invullen: met op nummer 1 degene die het beste bij de vraag past en op nummer 14 degene die het miste erbij past. Alle Stars (dus ook jij) moeten een plekje krijgen en niemand mag dubbel genoemd worden. Ook moet iedereen op de avond hun keuzes kunnen uitleggen. Vraag de meiden of ze de lijst een week voor De Avond terugsturen. Als je alle lijsten binnen hebt, kun je het gemiddelde per vraag uitrekenen. Noteer per vraag de gemiddelde antwoorden; maak er eventueel een Power Point-presentatie van. Vraag of de meiden hun eigen lijst met motivaties meenemen. Het spel kan beginnen...

ranking the stars

Lees ook: Dit zijn de leukste quizzen die testen hoe goed jouw vriendinnen je kennen

Ranking the Stars vragen spelen

Als alle Stars gearriveerd zijn, een lekkere cocktail achter de kiezen hebben en zitten, kan het spel beginnen. Jij bent samen met je partner in crime de quizmaster, dus heet iedereen welkom en vertel hoe het spel in elkaar zit. Het doel is om zo veel mogelijk punten te scoren; die kun je verdienen als je personen op dezelfde plaats hebt gezet als het uiteindelijke gemiddelde (1 punt per goed antwoord). Laat bij elke vraag iemand anders naar voren komen om haar eigen antwoorden op de vragen te vertellen en toe te lichten en vergelijk die vervolgens met de gemiddelde lijst. Hoe veel Ranking the Stars vragen zijn er hetzelfde beantwoord? Noteer het aantal punten van iedereen. Degene die uiteindelijk de meeste punten heeft verzameld, wint!

Hopelijk hebben we je geïnspireerd en heb jij binnenkort een hilarische avond met je vriendinnen!