Dit zijn de leukste quizzen die testen hoe goed jouw vriendinnen je kennen

Lifestyle door Sarah

Je mag ervan uitgaan dat je vriendinnen je door en door kennen. Wat je favoriete wijn is, wie altijd je geheime crush was en waarvoor ze je ’s nachts wakker kunnen maken. Maar kennen ze je eigenlijk wel zo goed als dat ze beweren? Maak een van deze leuke quizzen en stuur ze door naar je vriendinnen. Dé perfecte manier om te kijken hoe goed je besties je echt kennen...

Istock vrouwen op telefoon

Lees ook: Niks gepland deze zomervakantie? Dit is hoe je je niet verveelt

1. Bestiefy

Bestiefy geeft je een mix van allerlei vragen die je als beste vriendin zou moeten kunnen beantwoorden. Van je favoriete ijssmaak tot aan hoeveel kinderen je zou willen hebben. Ook leuk: naast de vragen en antwoorden die gegeven zijn, kan je ook nog je eigen extra antwoorden toevoegen om de quiz extra persoonlijk te maken.

2. Matequiz

Bij Matequiz kan je de antwoorden van 9 vragen beantwoorden invullen en vervolgens doorsturen naar je vriendinnen. De vragen gaan over onderwerpen als je favoriete schoolvak, seizoen en sport. Een perfecte quiz dus om je vriendinnen mee op te warmen. 

3. Buddymeter

Aan de hand van een lijst met originele en grappige vragen van Buddymeter kan je kijken of jouw vriendinnen je wel écht goed kennen. Het zijn namelijk de meest random vragen waar alleen goede vrienden het antwoord zouden kunnen weten. 

4. VonVon

Kijk met de quiz VonVon hoe goed jouw vriendinnen je kennen aan de hand van deze originele Nederlandstalige vragen waarbij je uit twee verschillende antwoorden uit kan kiezen. Zou je bijvoorbeeld liever met dieren kunnen communiceren, of alle talen kunnen spreken? Tijd om het te vragen aan je vriendinnen.

5. Imquiz

Met Imquiz kan je de basiskennis van je vriendinnen meten. De quiz geeft een lijst van 10 simpele vragen, waaronder ‘when is my birthday?’. Als ze deze fout beantwoorden...

Lees ook: Dit zijn de mooiste vriendinnentattoos van 2020