De leukste spelletjes en activiteiten voor een meidenavond 

Lifestyle door Britt

Staat er een meidenavond gepland? Gezellig kletsen met een hapje en drankje is altijd goed of kies voor een leuk spelletje of activiteit. Lees hier de leukste spelletjes en activiteiten voor tijdens een meidenavond.

Kledingruil

Organiseer een kledingruil. Neem allemaal een zak kleding mee met items waar je zelf niet meer gelukkig van wordt. Die ene te kleine broek of dat topje wat toch niet helemaal jouw ding is mogen allemaal de zak in. Maak er een gezellig meidenavond van met lekkere hapjes en drankjes en ga alle items langs. Loop als Bella en Gigi Hadid door de woonkamer en show alle items. Je bent af van jouw miskopen en gaat naar huis met allemaal leuke en nieuwe items. Een win-winsituatie!

Wie ben ik?

Maak een persoonlijk ‘Wie ben ik?’. Print foto’s uit van mensen uit jullie klas, dorp of sportclub en schuif je foto’s in het officiële spel. Je stelt nu natuurlijk andere vragen dan ‘Heeft hij of zij een bril?’. Niemand hoort jullie op jullie meidenavond, dus stel de spicy vragen.

  • Heb ik een crush op diegene gehad?
  • Vind ik deze persoon bloedirritant? 
  • Heb ik ooit met hem of haar één op één afgesproken?
  • Heeft deze persoon een knappe vader? 

Dit spel zorgt gegarandeerd voor een gezellige meidenavond.

Zing karaoke 

Zin in een avondje lachen, dansen en zingen? Organiseer dan een karaoke meidenavond. Hiervoor heb je echt geen dure apparatuur nodig. Maak een leuke playlist op YouTube met jullie favoriete nummers om te zingen en pak een komkommer, afstandsbediening of deo fles en ga los. Heb je geen engelenstem? Geen zorgen, dat maakt de avond alleen nog maar gezelliger.

Spa meidenavond

Verander je woonkamer in een spa. Zet de kaarsjes aan, dim het licht en maak het cozy. Trek lekker een badjas aan en ga aan de slag met verschillende maskertjes en lak je nagels. Dit terwijl jullie genieten van lekkere hapjes en een glas wijn. Een heerlijk ontspannen en gezellig meidenavondje.

Design je eigen tas

Lekker een avondje knutselen. Koop voor iedereen een basic tote bag en verf. Verf terwijl je aan het snoepen bent van de borrelplank je tote bag. Verf er leuke hartjes, kersjes of bloemetjes op. Een leuke en gezellig activiteit en je hebt een blijvende herinnering aan de gezellige meidenavond.

Vragenvuur

Zoek online leuke vragen op en schrijf zelf leuke vragen op en gooi deze in een leuke pot of vaas. Leer elkaar om een speelse manier nog beter kennen. Wij hebben alvast een paar leuke vragen voor jullie bedacht. Bedenken jullie de rest?

  • Welke celebrity zou je graag een dag willen zijn?
  • Wat waardeer je aan onze vriendschap?
  • Wat zou je willen veranderen aan onze vriendschap?
  • Wat is de grootste leugen die je ooit hebt verteld?
  • Wat is een eigenschap van de ander die jij graag zelf zou willen hebben?
  • Welke drie dingen wil jij nog graag samendoen? 

Lees ook: Maak deze lekkere mocktails tijdens jouw volgende girlsnight