Netflix dropt langverwachte trailer van Bridgerton seizoen 2!

Media door Laura

Dear readers, we hebben spannend nieuws! De langverwachte eerste trailer van het nog langer verwachte tweede seizoen van Bridgerton is er.

bridgerton seizoen 2

Lees ook: Bridgerton gezien? Deze 6 films & series zal je geweldig vinden

Seizoen 2 van Bridgerton

Nog iets meer dan een maand en dan verschijnt het tweede seizoen van Bridgerton. Eén van Netflix' best bekeken series ooit. Het werd de eerste 28 dagen door maar liefst 82 miljoen mensen gekeken. Bridgerton vertelt het verhaal van de liefdesperikelen van de gelijknamige familie in het Regency-tijdperk in 1800. Elk seizoen staat een van de Bridgerton-kinderen centraal. Seizoen 1 draaide om Daphne en haar 'verboden' lover Simon. In seizoen 2 is het de beurt aan haar grote broer Anthony.

Wie is Lady Whistledown nou?

De rijke families in de serie zitten in seizoen 2 nog steeds met de vraag wie Lady Whistledown is. Als kijker weten wij inmiddels wie deze roddelkoningin is. Niemand minder dan Penelope Featherington. In de trailer kondigt ze aan dat ze iedereen in de gaten blijft houden, tot grote schrik van de families die hun eer willen bewaren. Dat wordt leu-heuk!

Vanaf vrijdag 25 maart is Bridgerton seizoen 2 te bingen op Netflix.

Bridgerton seizoen 3 en 4

Als je seizoen 2 in recordtempo hebt bekeken, dan hoef je je niet af te vragen of er nog meer afleveringen van Bridgerton komen. Door het megasucces van seizoen 1 werd 13 april 2021 door maker Shonda Rhimes van Shondaland bevestigd dat er ook een derde en vierde seizoen zou volgen. En als het aan Rhimes ligt, worden dat er nog meer. Aan Vanity Fair vertelde ze: 'Ieder seizoen is er een nieuw, knap en leuk koppel dat je volgt en waar je zelf verliefd op wordt. En er zijn acht Bridgerton. Dus tegen de tijd dat Hyacinth (de jongste Bridgerton) uit haar puberale komt, zal je ook haar zien opgroeien.' 

Daar hebben we nu al zin in!

Lees ook: Bridgerton film locaties die je kunt bezoeken in real life