Zijn Iris en Whitney nog samen na Temptation Island 2022?

Media door Elsemieke

Een aantal vrouwelijke singles en mannelijke singles heeft het de koppels heel moeilijk gemaakt: blijft hun relatie stabiel, of is het gras toch groener aan de overkant? We vertellen je vandaag of Iris en Whitney uit Temptation Island 2022 nog steeds samen zijn ná hun deelname aan de ultieme relatietest.

Alles over Maris en Ivo uit Temptation Island 2022

Iris en Whitney in Temptation Island 2022

Onder begeleiding van presentatieduo Monica Geuze en Kaj Gorgels gingen vier koppels de ultieme relatietest aan op het zonovergoten Dominicaanse Republiek, dus zo ook Whitney en Iris. Whitney had ooit achter Iris' rug om contact met andere vrouwen en daarom moest hij zich bewijzen tegenover zijn vriendin in Temptation Island 2022. De twee zijn drie jaar samen. De afgelopen jaren hebben ze regelmatig te maken gehad met vertrouwenskwesties. Voor het stel is hun deelname aan Temptation Island 2022 erop of eronder. Whitney wil zich graag bewijzen aan Iris en zij wil er vooral achter gaan komen of Whitney te vertrouwen is. Whitney is een bijna twee meter lange personal trainer, wat je ook wel aan zijn gespierde lichaam kunt zien zien. Whitney is fitnessmodel, want hij doet regelmatig mee aan IFBB Men’s Physique, dat zijn wedstrijden voor bodybuilders. De Rotterdamse Whitney is in het dagelijks leven werkzaam als brandbeveiliger. 

Zijn Iris en Whitney na Temptation Island 2022 nog samen?

Bij het laatste kampvuur werden Whitney en Iris weer herenigd en daar ging het er niet bepaald gezellig aan toe. Toch blijkt een paar maanden later dat Whitney en Iris in Nederland alsnog weer samen zijn, maar Iris had wel één voorwaarde: Whitney mocht geen contact meer hebben met Sabine. Uiteindelijk bleek dat hij zich daar toch niet aan had gehouden. Iris zag in het digitale gesprek tussen haar vriend en Sabine teksten als: ‘er staat hier een kerstboom, het enige wat ontbreekt ben jij met een strik er omheen er onder’. Hierdoor besloot ze de relatie met Whitney weer te verbreken. Iris en Whitney zijn dus niet meer samen na Temptation Island 2022.

Lees ook: Alles over Jan Sietse Prins en Linde ter Haar uit Temptation Island 2022