Monique Westenberg jaar na verloving André Hazes: "hele bijzondere datum"

Celebs door Elsemieke

Hoewel we allemaal weten dat het er tussen Andre Hazes en Monqiue uiteindelijk heel anders voor is gaan staan, was 12 december 2020 de dag waarop Andre Monique ten huwelijk vroeg. Op Instagram stond zij gisteren stil bij deze herinnering. "Het is een bijzondere datum voor mij."

Monique Westenberg jaar na verloving André Hazes: "deze dag is bijzonder"

Het was afgelopen zondag een bijzondere dag voor Monique Westenberg, de ex van Andre Hazes en de moeder van de kleine Dré. Op 12 december, precies een jaar geleden, werd Monique de zanger ten huwelijk gevraagd. "12-12 is in meerdere opzichten een bijzondere datum voor mij", zegt ze op Instagram. Het was gisteren dus  precies een jaar geleden dat André op één knie ging voor Monique.

Extra bijzonder

Ze besloot gister, precies een jaar na het aanzoek, stil te staan bij deze bijzondere datum. Toch is het niet helemaal duidelijk of Monique op Insta doelt op deze situatie met André. Wel laat ze weten dat het 'in meerdere opzichten' een bijzondere datum voor haar is. Monique lanceerde namelijk haar eigen feestdagenkledinglijn. "Vandaag is extra bijzonder, omdat ik mijn eerste eigen collectie lanceer waar ik het afgelopen jaar samen met een fantastisch team keihard aan gewerkt heb."

Lees ook: 'André Hazes vertrekt naar Amerika en neemt ex Monique en zoontje Dré mee'