Lifestyle / Celebs
Celebs

'André Hazes vertrekt naar Amerika en neemt ex Monique en zoontje Dré mee'

Dat 2021 niet zo'n best jaar was voor zanger André Hazes, dat weet iedereen. Hij zit middenin een burn-out en ook lijkt zijn relatie met Sarah van Soelen op de klippen te zijn gelopen, al heeft hij dat laatste nooit bevestigd. Volgens nieuwe bronnen gaat de zanger nu met ex Monique én zoontje Dré naar Amerika verhuizen.

Lees ook: Heeft Sarah van Soelen alweer een nieuwe lover?

'André Hazes gaat naar Amerika en neemt zoontje en ex Monqiue mee'

André Hazes heeft het zwaar, want in september maakte zijn management zijn burn-out bekend. Een jaar geen optredens voor André, dus hij heeft genoeg tijd over. Volgens bronnen vertrekt hij naar Amerika! Rumour has it dat de zanger deze maand nog met zijn moeder naar de staat Florida gaat om daar een documentaire over André's leven op te nemen. Vroeger brachten zij in Orlando vaak de zomervakanties door en het schijnt dat hij al huizen aan het kijken is op deze plek.

Ex-liefje Monique gaat mee?

Volgens een bron bij weekblad Privé is er nog meer aan de hand. Dat André naar Amerika vertrekt is op zich al shocking, maar de zonger probeert ook ex-vriendin Monique en hun zoontje over te halen om met hem mee te gaan. Tijdens zijn therapiesessies zou hij hebben ingezien dat hij vooral rust zoekt in het leven en daar zou Monique de ideale persoon voor zijn. Ook helpt het natuurlijk mee dat hij zijn zoontje Dré weer vaker zou zien. Wij zijn heel benieuwd hoe dit afloopt!

Lees ook: Rachel Hazes schept duidelijkheid over status tussen André Hazes en Monique Westenberg

Foto: BrunoPress